Votka
Community
afiyet olsun kardeşimmmEkli dosyayı görüntüle 5292
Pazartesi sondurumu...
adress veriyim gel abi ev yap votkamız mevcutŞöyle afilli bi anlık atmak isterdim ama hanım bu gece içmeme izin vermedi,çok dövüyo sonra
Eyvallah sağol hocam,senin görseli gördüm zaten içmiş kadar oldum,evyap candıradress veriyim gel abi ev yap votkamız mevcut
44 litre rakının nedeni belli oldu ????????????Doğrulanmak istiyorum.
Kim bilir belki hatun ''yanlış adamla evlenmişim'' demeye de son verir...
Diyet oldukça uygulanabilir. Tam yaz başında, iznin ilk haftasında, bikini bölgesini zayıflatacak diyet...Diyet yapan arkadaşlarımıza bi güzelliğimiz olsun [emoji4]
harbi iş yapar bu diyetDiyet yapan arkadaşlarımıza bi güzelliğimiz olsun [emoji4]
Biokuzu candır [emoji6]
Dün börek işinde çok yüklenmişim galiba sana. Sabah diyet akşam diyet ????????Diyet yapan arkadaşlarımıza bi güzelliğimiz olsun [emoji4]
Valla komutanım siz dün hatırlatınca kendi göbeğimi farkettim bir anda [emoji23] bu gün biraz da diyet yapan arkadaşları düşüneyim dedim [emoji3][emoji3] ama sabah kahvaltılık bişeyler buluruz yine [emoji848]Dün börek işinde çok yüklenmişim galiba sana. Sabah diyet akşam diyet [emoji23][emoji23]
Gold benim biram , oğlum Amsterdam içiyor . Bizde durum bu ????, rakı ortak tercihimiz , severiz.