Devir artık anti corona dönemi
Miller le aynı sınıftaEkli dosyayı görüntüle 32465Ekli dosyayı görüntüle 32465cümleten afiyet olsun arkadaşlar... Tadını merak edip ölmeden birde bunu deneyim dedim. İçimi hafif ve pahalı ve o kadar da ahım şahım bir bira değilmiş.
Ekli dosyayı görüntüle 32465Ekli dosyayı görüntüle 32465cümleten afiyet olsun arkadaşlar... Tadını merak edip ölmeden birde bunu deneyim dedim. İçimi hafif ve pahalı ve o kadar da ahım şahım bir bira değilmiş.Devir artık anti corona dönemi![]()
Ağzına yüreğine sağlık kardeşim. Hali hazırda alkollü yavaş içen biri değilim. Sırf meraktan ve piskolojik bunalımdan dolayı şurası şenlensin diye bir şişe alıp içtim. İnan yan mahallede farklı konulara yazıyorum. Gerçi bu saatten sonra ne yan mahalle kaldı nede yan sokak kaldı. ..Miller le aynı sınıfta
Icimi yumuşak ama millere göre daha lezzetli
Aslında bu tur biralar tekilanin yanında içmek tekilayla kokteyl yapmak için veya sahilde falan serinletici gazlı içecek niyetine
pahalı değil hocam vergi çok fazla
Afiyet olsun
1 dilim limon kesip şişenin ağzına yerleştirip şişeyle içersen lezzetli olur
hepsini yaparsın da sahil kenarını tenha seçmezsen ceza yeme ihtimalide varBugün cok fena bira içesim var dernek...
Sırt çantasına 6 tane buz gibi bira koyup, montun ceplerini de az tuzlu yer fıstığı ile doldurup sokaklarda yürüyesim var...
Sıcacık Antalya denizinden çıkıp, şıpır şıpır damlarken kocaman bardağı kafama dikesim var...
çağla çıktı mı?aşerdim şimdi
Cıktı hatta sertleşir çok yakında yenmez olurçağla çıktı mı?aşerdim şimdi
Ateşleme güzel. Afiyet olsun kardeşim...
Saolasin hocam sizede afiyet olsunEkli dosyayı görüntüle 32501Ekli dosyayı görüntüle 32501cümleten afiyet olsun arkadaşlar....
Tamam kardeşim. Şimdi deniyorum. Sağol var ol...Saolasin hocam sizede afiyet olsun
Biraya 1-2 dilim limon atarsan hem lezzet veriyor hemde azda olsa c vitamini