Dede. Senin havan yeter. Afiyet olsun.
Kite göre değişiyor hocamTecrübeli arkadaşların yorumuna ihtiyacım var. Ben bunu aldım demledim. Başladık içmeye. Acaba belirli bir bekleme süresi varmı? Yoksa devam edeyim mi? Hafif Jack tadı var
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim kardeşim. İçinde ağaç parçası falan yok. İçimi güzel ve sert.Kite göre değişiyor hocam
Hızlı kitlerde bile 2-3 gun beklemek güzel oluyor
Içinde tahta parçaları olan kitlerdense bekleme süresi uzun
Hızlı kit. Sordum tedarikçi arkadaşa. 10 dakika havalandır sonra iç dedi...Kite göre değişiyor hocam
Hızlı kitlerde bile 2-3 gun beklemek güzel oluyor
Içinde tahta parçaları olan kitlerdense bekleme süresi uzun
Afiyet olsun hocam. Ben ayyaş oldum zaten. Akışına bıraktım.bu karantina mevzusu bitmezse coronadan değilde sirozdan ölücem arkadaş,tükenmez kalem gibi hergün hergün
Ekli dosyayı görüntüle 32142
Üstad salatalık turşusu seversen eğer,Afiyet olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 32126
Üstad hanıma verdim tarifi.Üstad salatalık turşusu seversen eğer,
Süzme yoğurt, dereotu, ufalanmış ceviz, ufak dilimlenmiş salatalık turşusu(lahana turşusu da güzel olabilir ama denemedim) karıştır diyorum.
Bu aralar rakının yanında sürekli yaptığım meze.
Afiyet olsun herkese. Daha dolduramadık bardağı doldurunca bir anlık atarım
Benim son dönemdeki mezem kereviz ????Üstad salatalık turşusu seversen eğer,
Süzme yoğurt, dereotu, ufalanmış ceviz, ufak dilimlenmiş salatalık turşusu(lahana turşusu da güzel olabilir ama denemedim) karıştır diyorum.
Bu aralar rakının yanında sürekli yaptığım meze.
Afiyet olsun herkese. Daha dolduramadık bardağı doldurunca bir anlık atarım
Kerevizin yemeğini hiç sevmem ama söyledi ğin meze çok güzel oluyor abi afiyet olsunBenim son dönemdeki mezem kereviz ????
Rendelenmiş kerevize yeteri kadar sarımsaklı yoğurt döküyoruz, üzerine de zeytinyağı ve kekik.
Afiyet olsun şimdiden üstadımÜstad hanıma verdim tarifi.
Eğer benim canavar kızımdan evde süzme yoğurt ve salatalık turşusu kalırsa yapacağını söyledi...
Afiyet olsun kardeşim...Ekli dosyayı görüntüle 32183
Majörümde likitim bitmek üzere doldurmaya üşeniyorum
Herkeslere afiyet olsun. Selamlar.
Ben de her akşam foto atar oldum valla.
Yeşil efe bitti, tekelde de kalmamış, izmir yaş üzüm aldım 35lik. Yeşil efe candır yahu. Bu da fena değil ama bir yeşil efe değil. Ne fark var ki deseniz anlatamam ama yeşil efe daha güzel içimi. Aman ne bileyim..
Dip not : ne çok yeşil efe demişim ????
Dip not 2 : yav bu benim fotolar neden yan çıkıyor. Boynunuz tutulursa sebebi sbtvdir ben karışmam ????????????