Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üstad salatalık turşusu seversen eğer,
Süzme yoğurt, dereotu, ufalanmış ceviz, ufak dilimlenmiş salatalık turşusu(lahana turşusu da güzel olabilir ama denemedim) karıştır diyorum.
Bu aralar rakının yanında sürekli yaptığım meze.
Afiyet olsun herkese. Daha dolduramadık bardağı doldurunca bir anlık atarım :)

Süzme yoğurt, dereotu, ufalanmış ceviz, ufak dilimlenmiş salatalık turşusu(lahana turşusu da güzel olabilir ama denemedim) karıştır diyorum.
Üstad hanıma verdim tarifi.
Eğer benim canavar kızımdan evde süzme yoğurt ve salatalık turşusu kalırsa yapacağını söyledi... :)

Benim son dönemdeki mezem kereviz ????
Rendelenmiş kerevize yeteri kadar sarımsaklı yoğurt döküyoruz, üzerine de zeytinyağı ve kekik.

IMG_20200405_215415.jpg

Majörümde likitim bitmek üzere doldurmaya üşeniyorum :)

Herkeslere afiyet olsun. Selamlar.

Ben de her akşam foto atar oldum valla.

Yeşil efe bitti, tekelde de kalmamış, izmir yaş üzüm aldım 35lik. Yeşil efe candır yahu. Bu da fena değil ama bir yeşil efe değil. Ne fark var ki deseniz anlatamam ama yeşil efe daha güzel içimi. Aman ne bileyim..

Dip not : ne çok yeşil efe demişim ????

Dip not 2 : yav bu benim fotolar neden yan çıkıyor. Boynunuz tutulursa sebebi sbtvdir ben karışmam ????????????

Ekli dosyayı görüntüle 32178Ekli dosyayı görüntüle 32178cümleten afiyet olsun arkadaşlar....
Ekli dosyayı görüntüle 32183

Majörümde likitim bitmek üzere doldurmaya üşeniyorum :)

Herkeslere afiyet olsun. Selamlar.

Ben de her akşam foto atar oldum valla.

Yeşil efe bitti, tekelde de kalmamış, izmir yaş üzüm aldım 35lik. Yeşil efe candır yahu. Bu da fena değil ama bir yeşil efe değil. Ne fark var ki deseniz anlatamam ama yeşil efe daha güzel içimi. Aman ne bileyim..

Dip not : ne çok yeşil efe demişim ????

Dip not 2 : yav bu benim fotolar neden yan çıkıyor. Boynunuz tutulursa sebebi sbtvdir ben karışmam ????????????
Afiyet olsun kardeşim...

Geri