Beğeniler sonradan geliyor. Neden böyle oluyo acep çözemedim ????beğeni yapamıyorum. hepinize afiyet olsun. yarasınnnnn
foruma virüs bulaşmış diyolarBeğeniler sonradan geliyor. Neden böyle oluyo acep çözemedim ????
serkan aman abim yazdığını hiç sevmedim. o nasıl şey öyle.Ekli dosyayı görüntüle 31582Ekli dosyayı görüntüle 31582cumleten afiyet olsun arkadaşlar... Durum kötü moralim çok bozuk. Dokunsalar ağlayacak durumdayım. Beğeni butonuna basıyorum olmuyor. Şeker hastası eşim ve çocuğum var. Her gün işe gidiyorum. Az kaldı 8+1 var evde vuracağım kendimi. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Aman diyim kardeşim, aklına bile getirmeEkli dosyayı görüntüle 31582Ekli dosyayı görüntüle 31582cumleten afiyet olsun arkadaşlar... Durum kötü moralim çok bozuk. Dokunsalar ağlayacak durumdayım. Beğeni butonuna basıyorum olmuyor. Şeker hastası eşim ve çocuğum var. Her gün işe gidiyorum. Az kaldı 8+1 var evde vuracağım kendimi. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Abi seni beğenemedim kadir hocaya beğeni gitti. Destek olduğunuz için teşekkür ederim. Hakikaten kötüyüm. Sağ olun var olunnasıl bi beğeni tuşuysa adam seçiyo resmen
kimine oluyor kimine olmuyor. ???? ???? ????
Abi seni beğenemedim kadir hocaya beğeni gitti. Destek olduğunuz için teşekkür ederim. Hakikaten kötüyüm. Sağ olun var olunnasıl bi beğeni tuşuysa adam seçiyo resmen
kimine oluyor kimine olmuyor. ???? ???? ????
öyle saçma sapan şeyleri düşünme sakın abim. zaman herşeye çare oluyo. neler gördük geçirdik biz. aman diyimEkli dosyayı görüntüle 31582Ekli dosyayı görüntüle 31582cumleten afiyet olsun arkadaşlar... Durum kötü moralim çok bozuk. Dokunsalar ağlayacak durumdayım. Beğeni butonuna basıyorum olmuyor. Şeker hastası eşim ve çocuğum var. Her gün işe gidiyorum. Az kaldı 8+1 var evde vuracağım kendimi. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Abi seni beğenemedim kadir hocaya beğeni gitti. Destek olduğunuz için teşekkür ederim. Hakikaten kötüyüm. Sağ olun var olun