Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
IMG_20200323_214723.jpgIMG_20200323_214723.jpgcumleten afiyet olsun arkadaşlar... Durum kötü moralim çok bozuk. Dokunsalar ağlayacak durumdayım. Beğeni butonuna basıyorum olmuyor. Şeker hastası eşim ve çocuğum var. Her gün işe gidiyorum. Az kaldı 8+1 var evde vuracağım kendimi. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Ekli dosyayı görüntüle 31582Ekli dosyayı görüntüle 31582cumleten afiyet olsun arkadaşlar... Durum kötü moralim çok bozuk. Dokunsalar ağlayacak durumdayım. Beğeni butonuna basıyorum olmuyor. Şeker hastası eşim ve çocuğum var. Her gün işe gidiyorum. Az kaldı 8+1 var evde vuracağım kendimi. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
nasıl bi beğeni tuşuysa adam seçiyo resmen :D :D :D :D
kimine oluyor kimine olmuyor. ???? ???? ????
Abi seni beğenemedim kadir hocaya beğeni gitti. Destek olduğunuz için teşekkür ederim. Hakikaten kötüyüm. Sağ olun var olun

Ekli dosyayı görüntüle 31582Ekli dosyayı görüntüle 31582cumleten afiyet olsun arkadaşlar... Durum kötü moralim çok bozuk. Dokunsalar ağlayacak durumdayım. Beğeni butonuna basıyorum olmuyor. Şeker hastası eşim ve çocuğum var. Her gün işe gidiyorum. Az kaldı 8+1 var evde vuracağım kendimi. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
nasıl bi beğeni tuşuysa adam seçiyo resmen :D :D :D :D
kimine oluyor kimine olmuyor. ???? ???? ????
Abi seni beğenemedim kadir hocaya beğeni gitti. Destek olduğunuz için teşekkür ederim. Hakikaten kötüyüm. Sağ olun var olun

öyle saçma sapan şeyleri düşünme sakın abim. zaman herşeye çare oluyo. neler gördük geçirdik biz. aman diyim ;)

Geri