Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1,5 litre etil vardı kötü gun zulasi
Inş mecburiyetten kullanma günleri yasamayiz
Dün 6 lt sipariş verdim. Sipariş öncesi de görüştüm. Stoklarla ilgili bir problem yokmuş. (Kendi aldığım firmada) Muhtemelen kargo bugün teslim edilecek.
Aslında bu süreçte tıbbi kullanım için ucuz yollu 5 lt lik plastik etillerden almak lazım. Ve mümkün olduğunca ev girişini dezenfekte etmeli.

Dün 6 lt sipariş verdim. Sipariş öncesi de görüştüm. Stoklarla ilgili bir problem yokmuş. (Kendi aldığım firmada) Muhtemelen kargo bugün teslim edilecek.
Aslında bu süreçte tıbbi kullanım için ucuz yollu 5 lt lik plastik etillerden almak lazım. Ve mümkün olduğunca ev girişini dezenfekte etmeli.
bu işin bi noktası sınırı yokki
giriş kapısından merdivene iner
oradan sürekli kullanılan kısa market yoluna yada çocukların okulu çok yakınsa yürüyerek gidiyorlarsa o yola
arabanın içine
en önemlisi kendimize iyi bakmak

bu işin bi noktası sınırı yokki
giriş kapısından merdivene iner
oradan sürekli kullanılan kısa market yoluna yada çocukların okulu çok yakınsa yürüyerek gidiyorlarsa o yola
arabanın içine
en önemlisi kendimize iyi bakmak
Aaslında anlatmak istediğimi anlatamamışım :)
Ev girişi derken eve giren noktadan geçen ürünleri kişileri demek istemiştim Üstadım.
Ve kesinlikle haklısınız. Hepimiz virüs yaymacak kadar tedbirli davranırsak zaten virüs yayılmaz.

Aaslında anlatmak istediğimi anlatamamışım :)
Ev girişi derken eve giren noktadan geçen ürünleri kişileri demek istemiştim Üstadım.
Ve kesinlikle haklısınız. Hepimiz virüs yaymacak kadar tedbirli davranırsak zaten virüs yayılmaz.
ben eve girenlere rakı içirerek elimden geldiği kadar dezenfekte ediyorum :)
bagırsak falan tüm vücudu kapsıyor bu dezenfekte :)

Geri