Aşağıdaki resimleri var whatsaptan konustum,biara ege zirve vardı face'de bulamadim..Bende @azash hocamın dediği gibi evsel kullanım için uygun bir marka kullanmanızı tavsiye ederim, ruhsatlı bir satıcıdan biotekno,neva,infotek markalarından birini tercih edebilirsiniz
Ege Tepe diye arayın hocam face de isim değişti en sonAşağıdaki resimleri var whatsaptan konustum,biara ege zirve vardı face'de bulamadim..
Afiyet olsunEkli dosyayı görüntüle 28746
Hoşgeldin ya haftasonu...
Afiyet olsun...
Evyapa ihanet...
Sen ne beter şeysin Yeşil Efe...
Üstad resmi ekleyin. Tam resim diyin.Cümleten afiyet olsun. Bir türlü resimin altına yazmayı beceremedim.
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Bir dahaki sefere deneyim. Afiyet olsun...Üstad resmi ekleyin. Tam resim diyin.
Alt satıra geçme tuşuna basıp yazmaya devam edin.
Nerdesin? Aslanım....piyasada sahteleri de bol bu bidonların
orjinali kötü değil
ama cogu kafasına göre dolum merdiven altı
Üstadım afiyet olsun. Kaç lira bu bira? Ben içemiyorum bunlardan. Hep ucuzunu alıyorum.
Sağolasın üstat afiyet olsun.Üstadım afiyet olsun. Kaç lira bu bira? Ben içemiyorum bunlardan. Hep ucuzunu alıyorum.
O zaman orada da geçim sıkıntısı var. Benim hayal ettiğim gibi bir yer değil Avrupa ülkeleri.Sağolasın üstat afiyet olsun.
İngiltere'de yaşıyorum şu an. Türkiye satış fiyatını bilmiyorum. İstanbul'da iken sürekli Bomonti filtresiz içerdim severek.
Carlsberg burada uygun biralardan biri. 568ml kutu £1.50. hatta 4lu paket £4.50 gibi bir fiyatta. Zaten Türkiye'den ucuz iki tür şey var. Biri muz diğeri alkollü içecekler ????
Dünya düzeni böyle. Fakat bu küçük nüans ile bu sonuca çıkılmazO zaman
O zaman orada da geçim sıkıntısı var. Benim hayal ettiğim gibi bir yer değil Avrupa ülkeleri.
Enflasyon orani olan %8 kadar artıp 12₺ oldu.Dünya düzeni böyle. Fakat bu küçük nüans ile bu sonuca çıkılmaz
Türkiye market fiyatı ne oldu Bomonti filtresiz in? Ben buraya geldiğimde ₺8 di
Evet zam değil üstadım. Vergi!!!!Evet çokomelli %8 ile o fiyatı buluyor zaten, yoksa hesap hatası değildir yani. Güncelleme yada düzenlemedir, zam değildir asla.