Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende @azash hocamın dediği gibi evsel kullanım için uygun bir marka kullanmanızı tavsiye ederim, ruhsatlı bir satıcıdan biotekno,neva,infotek markalarından birini tercih edebilirsiniz
Aşağıdaki resimleri var whatsaptan konustum,biara ege zirve vardı face'de bulamadim..

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200208-190244.png
    Screenshot_20200208-190244.png
    70.2 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_20200208-190229.png
    Screenshot_20200208-190229.png
    142.1 KB · Görüntüleme: 14
Üstadım afiyet olsun. Kaç lira bu bira? Ben içemiyorum bunlardan. Hep ucuzunu alıyorum.
Sağolasın üstat afiyet olsun.
İngiltere'de yaşıyorum şu an. Türkiye satış fiyatını bilmiyorum. İstanbul'da iken sürekli Bomonti filtresiz içerdim severek.

Carlsberg burada uygun biralardan biri. 568ml kutu £1.50. hatta 4lu paket £4.50 gibi bir fiyatta. Zaten Türkiye'den ucuz iki tür şey var. Biri muz diğeri alkollü içecekler ????

O zaman
Sağolasın üstat afiyet olsun.
İngiltere'de yaşıyorum şu an. Türkiye satış fiyatını bilmiyorum. İstanbul'da iken sürekli Bomonti filtresiz içerdim severek.

Carlsberg burada uygun biralardan biri. 568ml kutu £1.50. hatta 4lu paket £4.50 gibi bir fiyatta. Zaten Türkiye'den ucuz iki tür şey var. Biri muz diğeri alkollü içecekler ????
O zaman orada da geçim sıkıntısı var. Benim hayal ettiğim gibi bir yer değil Avrupa ülkeleri.

Geri