Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir duble rakının yarısını yemeğe katık etmişsin, kalanını da balkonda buhara edeceksin.
Bu gibi balkona, buz gibi rakıyla çıkıp, buz gibi sandalyeye oturmuşsun.
Yemek sonrası en derin nefesini çekip, en son kanzi doldurduğunu unutup kendine galiz küfür etmişsin...
Hay ben yapacağım likite...
Kalan rakıyı kafaya dikip, kaçacaksın sıcacık odaya...

Oysa, olsaydı yedek bir Majorün. Koysaydin en sertinden bir tütünlü likit...

Neyse alacak hanesine, @Uzi Mods dan yarım bardak rakı yazıp atomizer temizliğine geçelim...

Afiyet olsun, hanenizden mutlu muhabbetler ve huzur eksik olmasın. [emoji256]

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün hanımın önüne, hiyardan da olsa bir ❤ koyunca bugün dayanamadı...
Bende rakıyı ve balığı hazır edeyim.
Afiyet olsun hepimize...
Ekli dosyayı görüntüle 20855
afiyet olsun hocam
bugun bayadır foto atmıyorum diye foto cekeyim dedim
arkadaşımın ufak kardeşinin düğünü vardı
düğün salonun otoparkına 2. nir etkinlikte yaptık davullu zurnalı
ama arabanın kaputu üzerinde bardak ve alkolu ortamı bir arada cekemeyince atmadım
esigarasızda burda olmaz
benim ipv 8 tamirin üzerine şımardı sürekli kaputtan devrilme hareketleri yaptı kerata :)

1 ay daha bekletirsen eğer şuan enfes dediğin bütün şişeleri içtiğine pişman olursun ;)

Aynen üstad, elimde 4-5 aylık smugglers var onları içiyorum. 1-2 aydan sonra fazla değişmez deniyor ama 4 aydan sonra köpüğü tadı vs. mükemmel oldu. Ne kadar beklersen o kadar iyi. Bu kiti arkadaşa kurmuştum, denemek için açmıştık birer tane :)

Bugünlerde hayatıma bir sayaç koydu doktorlar, kalan ömrümü sayan. Bir kaç milyonun katıldığı bir çekilişte ismim... Cenazeye bakar gibi bakıyor sevdiklerim yüzüme. Daha ölmedim, ölmeye de niyetim yok henüz. Almadım, alamadım ki hala muradımı dünyadan.

Her neyse. İçen dostlara selam olsun. Sevgiyle kalın. Atın ölümü de arpadan olsun, ne diyim. IMG_20191201_233234.jpg

Bugünlerde hayatıma bir sayaç koydu doktorlar, kalan ömrümü sayan. Bir kaç milyonun katıldığı bir çekilişte ismim... Cenazeye bakar gibi bakıyor sevdiklerim yüzüme. Daha ölmedim, ölmeye de niyetim yok henüz. Almadım, alamadım ki hala muradımı dünyadan.

Her neyse. İçen dostlara selam olsun. Sevgiyle kalın. Atın ölümü de arpadan olsun, ne diyim. Ekli dosyayı görüntüle 21455
Hayrola hocam iyisiniz umarım, okuyup ben mi yanlış anladım acaba dedim sayaç mevzusunu...

Geri