Sen olmayınca buraların tadı yok abi...Öldünuz mü be? Bodrum mazı köy Ilgın koyundan selam olsun.
Biz faniyiz beya.. daha şurada raki içeceğimiz gun gece yıl belli degiy.. Benim niyetim 30 sene daha aynen devam ama siz niye boş veriyorsunuz başlığı..Sen olmayınca buraların tadı yok abi...
Ömrün uzun olsun abi. Daha hep beraber toplanıp içeceğiz. Ankara'ya uğrarsan misafirimsin.Biz faniyiz beya.. daha şurada raki içeceğimiz gun gece yıl belli degiy.. Benim niyetim 30 sene daha aynen devam ama siz niye boş veriyorsunuz başlığı..
Angara doğduğumuz 17 yasina kadar yaşadığımız vatan.. geliriz insallah tekrar.. son yudum sana gelsin.Ömrün uzun olsun abi. Daha hep beraber toplanıp içeceğiz. Ankara'ya uğrarsan misafirimsin.
Abi ben resim.net ten yükledim. Ordan dene istersenBana niye resim yukletmiyor forum abiiii
Niye be ya. Eskiden galeriden yüklüyorduk canlı çekiyorduk. Küstüm abiiiAbi ben resim.net ten yükledim. Ordan dene istersen
Abi ben de hep farklı sitelerden yükleyip link atıyorumNiye be ya. Eskiden galeriden yüklüyorduk canlı çekiyorduk. Küstüm abiii
Sen telegram grubumuzda niye yoksun? @GaziHazar buraya bir davet linki atarmisin?Abi ben de hep farklı sitelerden yükleyip link atıyorum