Antremanlıyız abi. Teşekkürler. Sana da afiyet olsun.
Afiyet olsun dede. Bizi boş geçmişsin
rota neyi gerektiriyorsa o be Serkan.. Ben araç şöförüyüm..Komutan ne derse o medeniyette son 2 akşam.. Yarın Edirneden karavancı bir aile gelecek.. Perşembe sabah yollara düşeceğiz.. NE OLUR NAZAR ETMEYİN BEYA .. SANAYİDE ÇOK ZIPLIYORLAR.. KAZASIZ BELASIZ DÖNELİM.Afiyet olsun dede. Bizi boş geçmişsin
Dedim nazar etmeyin diye değil mi? Balıkesir'den sonra turbo ve klima arızalandı.. zor geldik Pamukkale ye.. sabah denizli sanayide başladık mesaiye.. 15 bin sıkışmış.. Çıktı rahatladıkrota neyi gerektiriyorsa o be Serkan.. Ben araç şöförüyüm..Komutan ne derse o medeniyette son 2 akşam.. Yarın Edirneden karavancı bir aile gelecek.. Perşembe sabah yollara düşeceğiz.. NE OLUR NAZAR ETMEYİN BEYA .. SANAYİDE ÇOK ZIPLIYORLAR.. KAZASIZ BELASIZ DÖNELİM.
Ekli dosyayı görüntüle 65126
Dedim nazar etmeyin diye değil mi? Balıkesir'den sonra turbo ve klima arızalandı.. zor geldik Pamukkale ye.. sabah denizli sanayide başladık mesaiye.. 15 bin sıkışmış.. Çıktı rahatladık
Geçmiş olsun abi.Dedim nazar etmeyin diye değil mi? Balıkesir'den sonra turbo ve klima arızalandı.. zor geldik Pamukkale ye.. sabah denizli sanayide başladık mesaiye.. 15 bin sıkışmış.. Çıktı rahatladık
Teşekkürler.Geçmiş olsun abi.
Eyvallah torunum.. Allah'tan denizli büyük sanayi şehri..Dedem bunla gelmiş geçmiş olsun.