sakin yeğenim sakinnn...Aynen. Bak sana Şöyle söyleyeyim 2 çocuğum var. Hiç bir zaman fetöcü olmadım allaha şükür. Fetöcü olmaduğım halde fetöcü olmakla suçlandım. 2 çocuğum var ölülerini göreyim hayatım boyunca fetöcü olduysam. Fetöcü olupta sonradan dönüp, beni fetöcü ilan eden fetöcülerin allah çocuklarını alsın, bu konuda bu kadar gaddar ve kötüyüm. Neyse korktuğumdan değil şu sbtv karışmasın diye kendimi frenliyorum. Yoksa söyleyeceğim çok şey var
Ne diyeyim abim. Büyük sözü dinliyorum ve seni dinliyorum. Nokta. Seviyorum seni,sakin yeğenim sakinnn...
???? tv çıkıp porsiyonları küçültelim demediler mi abim Antep fıstığı bizim neyimize mis gibi tuzlu fıstık ve leblebi varken
Herkesin kendisinden çıksın abim çoluğa çocuğa beddua bize yakışmaz onlar yapar ama biz yapmayalımAynen. Bak sana Şöyle söyleyeyim 2 çocuğum var. Hiç bir zaman fetöcü olmadım allaha şükür. Fetöcü olmaduğım halde fetöcü olmakla suçlandım. 2 çocuğum var ölülerini göreyim hayatım boyunca fetöcü olduysam. Fetöcü olupta sonradan dönüp, beni fetöcü ilan eden fetöcülerin allah çocuklarını alsın, bu konuda bu kadar gaddar ve kötüyüm. Neyse korktuğumdan değil şu sbtv karışmasın diye kendimi frenliyorum. Yoksa söyleyeceğim çok şey var
Maç sonucu belli ????????????
Hocam afiyet bal şeker olsun.Ekli dosyayı görüntüle 61886 @Serkan35 hocam sağlığına o zaman