Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ulan arkdaş ben nereye gideyim şikayet edeyim. Düşüncelerimi açık açık söyleyeyim. Sözüm sbtv den dışarı... Bu ecig alemide bir tuhaf olmuş. Haklı olduğu halde şikayet postu açan adam linç yiyor. Fikirlerini söylesen, neredeyse dayak yiyeceksin... İyi ki varsın sbtv. @Koba iyi ki böyle bir forum açmışsın çok teşekkürler...

Yoksa başka forumlarda laf söyletmiyorlar.

Bakalım diğer forumda ne zaman ban yiyeceğim söylediklerimden dolayı. Bekliyorum... Böyle bir forumda.bize yer verdiğin için teşekkürler @Koba

Ulan arkdaş ben nereye gideyim şikayet edeyim. Düşüncelerimi açık açık söyleyeyim. Sözüm sbtv den dışarı... Bu ecig alemide bir tuhaf olmuş. Haklı olduğu halde şikayet postu açan adam linç yiyor. Fikirlerini söylesen, neredeyse dayak yiyeceksin... İyi ki varsın sbtv. @Koba iyi ki böyle bir forum açmışsın çok teşekkürler...

Yoksa başka forumlarda laf söyletmiyorlar.

Bakalım diğer forumda ne zaman ban yiyeceğim söylediklerimden dolayı. Bekliyorum... Böyle bir forumda.bize yer verdiğin için teşekkürler @Koba
87C40E97-555D-41C5-BB15-39CF07626E0C.pngD6D6F2DE-0D47-4B87-ADDA-5E9D3CD88BE3.png
2 hesabım vardı o vız vız denilen göbelini eleştirdim diye böyle yaptılar. Burada da girip muhbirlik yapan arkadaşlardan tek ricam o vız vıza Lütfen bu yazımı da göstersinler ????Üzüldüm mü? Canım sıkıldı mı? Moralim bozuldu mu? Yoooo umrumda dahi olmadı ????ben sbtv yi, buradaki dostluğu, arkadaşlığı ve kardeşliği seviyorum. İyiki varsınız dostlar iyiki burayı kurmuşsun @Koba ????

Geri