Senin Havan yeter...Bad cat
Ben mecburiyetten satmistim ama siz satarsaniz OM lütfen...Bu akşam zoraki bir düğüne katıldım ,yarında erken kalkacağım yani bu gece iki duble rakı bile içemeyeceğim,birde üstüne major şımarıklık yapıp heryerimi likit yaptı sattıracak kendini en son
Az daha dursun üstad şu an Lv2'de gözümden düştü hepten atosuz kalırım,Ben mecburiyetten satmistim ama siz satarsaniz OM lütfen...
Al işte yeni polemik konusu.Sevgili kardeşim @KeaSH07 gönderdiği rakı kitini çok beğendim.
Aynı reçeteye benzer daha önce bende yapmış ama beğenmemiştim.
Ama sevgili kardeşim @KeaSH07 un el emeği göz nuru ve sevgisi işin içine girince muhteşem bir lezzet çıkmış.
@KeaSH07 kardeşim çok teşekkür ederim.
Şerefee Ekli dosyayı görüntüle 8347
Afiyet olsun abi beğenmene sevindimSevgili kardeşim @KeaSH07 gönderdiği rakı kitini çok beğendim.
Aynı reçeteye benzer daha önce bende yapmış ama beğenmemiştim.
Ama sevgili kardeşim @KeaSH07 un el emeği göz nuru ve sevgisi işin içine girince muhteşem bir lezzet çıkmış.
@KeaSH07 kardeşim çok teşekkür ederim.
Şerefee Ekli dosyayı görüntüle 8347
altındaki gizli mesajı al diye şeetmiş öyle banada yolla diyo işte
Kravat güzelmiş ama ????????
soft mu yapıyon. uzak dur bendende öleyse dede olduk çıktık bu aradaYok dedem bizim damıttıklarımız @Cemetery reisi kesmez
aynısı sadece sigara yerine photoshopla ceryanlı koySoft yapmam kışın bira basıyorum yazın etil işte geçinip gidiyoruz böyle. ????
Dede deyince şöyle bir imaja istinaden yazdım. ????
Ekli dosyayı görüntüle 8504