Hocam kolonya mi içiyorsunuz??
bu gece fotoşopsuz koymuşsun ama maarif dakvimi yok yine
Kolonya icilir mi? Amsterdam'a para bulan adamin kolonya ile ne isi olur Saka amacli o ????Hocam kolonya mi içiyorsunuz??
Valla hocam. Amsterdam ı çok merak ediyorum. Lakin çok pahalı. Neyse afiyet şeker olsunKolonya icilir mi? Amsterdam'a para bulan adamin kolonya ile ne isi olur Saka amacli o ????
Yusek alkollu biralarin icinde bana gore en iyisi. Efes extra ve tuborg kirmizi bira degil bunun yaninda..Valla hocam. Amsterdam ı çok merak ediyorum. Lakin çok pahalı. Neyse afiyet şeker olsun
Bad catYusek alkollu biralarin icinde bana gore en iyisi. Efes extra ve tuborg kirmizi bira degil bunun yaninda..
Adamda ki çakma mohito, bizde ki orjinal rakı/biradan daha doğal ve cezbedici duruyor...
akşama hazırlık yapıyom bende. kaç gündür çok kıskandırdın beni çokkkkkk. akşamda sen görürsün
unuttum bak kıskançlığımdan. afiyet olsun ????
son bi not daha. rakı bardağında bira olmamış ağlıyordur şincik o bardak
Sabah erkenden yola çıkacağım. o sebeple bu akşam karşılık veremeyeceğim. Ama yarın Akçakoca dan deniz manzaralı bira/rakı fotoğrafları koyarım
ni var yani bende akşam deniz kenarında ateş yakıp içicektim. kıskandırmak isdemedim kimseyiSabah erkenden yola çıkacağım. o sebeple bu akşam karşılık veremeyeceğim. Ama yarın Akçakoca dan deniz manzaralı bira/rakı fotoğrafları koyarım