SBTV Bu Forum Bizim-Destek Ver!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne platin üyelikle uğraşırız, ne de malum tedarikçilerle kol kola gireriz.

Bu forum hepimizin, bu destek konusunu açıyoruz, çünkü 2018'den bu yana maddi, manevi yorulduk.

Üyesi, tedarikçisi herkesin desteğini bekliyoruz.

Arzu eden destekçilerimizin bu konu altında isimleri yazılacak, doğrulama rozeti alacaklar ve profillerine;

(Kırmızı) Ninja
(Mavi) Ninja

Bannerları eklenecek veya yeni kurulacak bu gruplara aktarılacaklardır.

Bilgi için Telegram kullanıcı adı: @elektroniksigaraforum

Forumdan özel mesaj için: koba

İyi Forumlar

Süprizleri beklemedeyiz forumun daha aktif olduğunu görmek isteriz burnu havada adminlerin olduğu yerler baymaya başladı keşke daha aktif olsada burdan çıkmasak forumdaki güzel insanlığı görünce bir mutlu oluyor insan :)

Sistemde bir değişiklik yapılmadıysa böyle bir sorun yaşamazsınız. Fakat vereceğiniz isimlerin burada tavsiye niteliği taşıyacağını unutmamak gerekiyor. Sizin sözünüze itimat ederek alışveriş yapmayı deneyecek insanların zor duruma düşmeyeceğinden, sizin yüzünüzü kara çıkarmayacağından emin olduğunuz isimleri zikretmek, vicdanen verilmesi gereken bir karar bunu unutmamak gerekiyor.

Sistemde bir değişiklik yapılmadıysa böyle bir sorun yaşamazsınız. Fakat vereceğiniz isimlerin burada tavsiye niteliği taşıyacağını unutmamak gerekiyor. Sizin sözünüze itimat ederek alışveriş yapmayı deneyecek insanların zor duruma düşmeyeceğinden, sizin yüzünüzü kara çıkarmayacağından emin olduğunuz isimleri zikretmek, vicdanen verilmesi gereken bir karar bunu unutmamak gerekiyor.
Bence alakası bile yok herkes alışveriş deneyimini açıkça yazarsa yeni kullanıcı fikir edinmiş olur ben 5.kattan atlasam forumdaki herkes atlıcak mı ? Herkesin kendi tercihi
Yada ben 5. Kattan atlamanın çok sağlıklı ve doğru olduğunu savunsam

Daha önce birkaç siteden Pod Mod aldım ama güvenilirlikleri pamuk ipliğine bağlı. Benim güvenli bir şekilde alışverişi tamamlamış olmam, ilerleyen süreçte, böyle bir sektörde bu güvenilirliği devam ettirecekleri anlamına gelmiyor. Dolayısı ile bu detayları üstüne basa basa söyleyerek isim verdim hep, eğer verdiysem tabi. Ben alışveriş yaptım, gönül rahatlığı ile alış veriş yapabilirsiniz diyerek bu insanları 5. kattan atmışta olabilirdim. Yani 5. kattan atla derseniz atlayacak, buradaki insanların deneyimine güvenerek buraya gelen insanlar olduğu, yaptığınız yönlendirmelerden kimsenin canının yanmayacağından emin olduğunuz tavsiyeler vermek önemli diyorum.

Daha önce birkaç siteden Pod Mod aldım ama güvenilirlikleri pamuk ipliğine bağlı. Benim güvenli bir şekilde alışverişi tamamlamış olmam, ilerleyen süreçte, böyle bir sektörde bu güvenilirliği devam ettirecekleri anlamına gelmiyor. Dolayısı ile bu detayları üstüne basa basa söyleyerek isim verdim hep, eğer verdiysem tabi. Ben alışveriş yaptım, gönül rahatlığı ile alış veriş yapabilirsiniz diyerek bu insanları 5. kattan atmışta olabilirdim. Yani 5. kattan atla derseniz atlayacak, buradaki insanların deneyimine güvenerek buraya gelen insanlar olduğu, yaptığınız yönlendirmelerden kimsenin canının yanmayacağından emin olduğunuz tavsiyeler vermek önemli diyorum.
Demek istediğim üretici beyanı esastır
Üreticin insafına kalmış bir topluluğuz
Burdaki bir kullanıcı max şurdan sipariş geçtim bu aroması iyi bu likiti güzel ve veya kötü der
Kullanıcı olarak farklı bir şeyden bahsetme olanağımız yok çünkü içeriği sadece üretici biliyor

kendi kullanmadığım herhangi bir ürün hakkında yorum yapmam zaten etik olmaz .

Geri