SBTV Bu Forum Bizim-Destek Ver!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne platin üyelikle uğraşırız, ne de malum tedarikçilerle kol kola gireriz.

Bu forum hepimizin, bu destek konusunu açıyoruz, çünkü 2018'den bu yana maddi, manevi yorulduk.

Üyesi, tedarikçisi herkesin desteğini bekliyoruz.

Arzu eden destekçilerimizin bu konu altında isimleri yazılacak, doğrulama rozeti alacaklar ve profillerine;

(Kırmızı) Ninja
(Mavi) Ninja

Bannerları eklenecek veya yeni kurulacak bu gruplara aktarılacaklardır.

Bilgi için Telegram kullanıcı adı: @elektroniksigaraforum

Forumdan özel mesaj için: koba

İyi Forumlar

noluyo la burada? deyiverin bakem. 2 sayfa okudum anlamadım bişey yorgunluktan..:unsure::unsure: Hep destek tam destek..

Öğrendim Gaziden meseleyi..
O zaman şöyle bir teklifim var. Destek olmak isteyen ahali fazlalıklarını koysun ortaya bir sepet oluşturulsun ve isteyene satılsın kaynak olsun foruma?
Benden 10 tane eski lezzet yazın.. 5 Anaeli , 5 TRBeka (9 mg ) ... 30 ar ml. tanesi 100 den ; 1000 destek.. 2014 15 den mech modlar da olmalı bakayım çıkıya

Son düzenleme:
O zaman şöyle bir teklifim var. Destek olmak isteyen ahali fazlalıklarını koysun ortaya bir sepet oluşturulsun ve isteyene satılsın kaynak olsun foruma?
Benden 10 tane eski lezzet yazın.. 5 Anaeli , 5 TRBeka (9 mg ) ... 30 ar ml. tanesi 100 den ; 1000 destek.. 2014 15 den mech modlar da olmalı bakayım çıkıya
ben yazdım.. Destek niyetiyle talebi olan buradan bildirsin arkadaşlar..

abi millete verdiğimi alabilirsem 2 thelema solo + 2 21700 pil veririm😊

@GaziHazar admin'liğin hayırlı olsun😎 Arkadaşlar ben ve gazi dışında admin, moderatör yoktur, bilginize.
bana modluk versenize ileride🥰
yasaklandıkça kurduğumuz p2p siteleri (öyle yeşil diil kırmızı kırmızı global mod) ufak minnak kodlama/hack siteleri (2 tane sonuçta, -ler eki almasına engel yok hehe), gazihukuk (simple machines ile kurduydu arkadaş) ve turkforum modluğum var
cv oldukça tatminkar, günde 100 civarı girdi silebilirim, okuması 20dakikadan uzun sürecek yazılar yazabilirim, ikinci üyeliğimle üyelerin gıcık kaptığı ama banlanacak da bişey yapmayan sıkıntılı üyeleri küfrettirip sonra şikayet edip banlar ortamı temiz tutarım, referanslarım vardı ama forumlar kapanalı çok oldu idare edin

Geri