• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Bir Günde Ne Kadar Likit Tüketiyorsunuz?

Bir günde ne kadar likit tüketiyorsunuz?

• 1-5ml

Oy: 41 58.6%
  • 6-10ml

Oy: 23 32.9%
  • 11-15ml

Oy: 5 7.1%
  • 16-20ml

Oy: 1 1.4%
  • 21-25ml

Oy: 0 0.0%
  • 26+

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    70
Günlük 7-8 ml mtl
Ato : SC
0.75-0.80 ohm 28 ga Ni80 , 2.5 mm kılavuz , 6 tur ayrık sarım.
Nbase : Carlo - Merck - Chem 80/20 , 21 mg.
Pamuk : Muji

👍👍👍

Günlük 3.5-5 ml mtl
Ato: Fev 4.5s+ & Penodat v2
Sarım: 1.30-1.50 ohm. 28ga Kanthal A1. 2.5mm kılavuz. 6-7-8-9 tur hafif aralıklı sarım
Nbase: 9mg 3Chem 70/30 - 10mg Wilmar-Chem-Chem 70/30
Pamuk: cotnthreads - keepred cotton - xfkm cotton demon

Sigarayı yeni bıraktım, 14 gün oldu 3 mg TURQUIOISE Keyf nbase ile günde yaklaşık 15 ml DL içiyorum. 2 haftadır tek bir sigara bile istemedi canım alkol içerken dahil...
Not: 15 senedir sigara içiyordum kendim bile inanamadım çünkü sigara içen arkadaşlarım ve çevrem hep kesmediğini söylerdi özellikle alkollü vakitlerde ama hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Hatta bir ara modumun şarjı bittiğinde paketimde kalan son 3 tekten birini yaktım ve tadı öylesine iğrenç geldi ki ben yıllarca bunu mu içmişim dedim kendime. Bir plastik tadı ve iğrenç bir koku, resmen iğrendirdi beni. Demlediğim likitlerimin sadede tadına bakacak kadar içtim çünkü yeni bitti dem süreleri.(ilerleyen vakitlerde demlediğim likitlerle ilgili de yorum yapabilirim) Belki doğru içim yöntemi MTL dir fakat henüz ciğer doyumumu aşmadığım için denemeyi düşünmedim hiç.
Ato: Fat rabbit v2 @SenseiVape sağolsun
mod : geekvape aegis legend v2
Fat rabbit alırken de çok tereddütteydim. Akıtma ve terleme sorunundan bahsediliyordu bütün forumlarda ama doğru pamuklama yöntemiyle ne akıtma nede en ufak terleme durumuna rastlamadım ki hayatımda ilk defa bir RTA sahibi olmuştum. Daha önce Geekvape zeus mesh ato sahibiydim ama coil masrafı çok pahalıya geldiği için RTA aldım ve şimdi çok memnunum. Keşke daha önce cesaret etseymişim. Yeni alacak arkaşlarda hiç korkmasın kimse anasının karnında öğrenmiyor bu işleri. ayrıca Likit aromaları ve Nbase için @AromaBurada yı kesinlikle öneririm herkesin bir yerden başlaması lazım bu işlere.
Hatta şuan bunları yazarken tam olarak şöyle bir ortamdayım:

Ekli dosyalar

• 81cebc17-01c6-477a-8b94-adcaff55f2f8.webp
    81cebc17-01c6-477a-8b94-adcaff55f2f8.webp
    67.3 KB · Görüntüleme: 11
MTL 10 ml civarları flash ato - 9mg
Şu ara karışık içiyorum DL ile işler değişti :D
Zeus x: Çok yakıyor benzinli araba gibi 15-20ml (5mg) + mtl 5 ml (9mg) totelde 20-25 ml arasına geliyor benim biraz fazla gibi ama bu hep zeus yüzünden ben kabul etmiyorum. :D

Geri