Vapor Beyi
Yeni Üye
Haftalık 30 ml şeklinde tüketiyorum. Bir de haftalık 30ml kadar çöpe attıklarım var. 60ml diyebiliriz.
Kafam iyi değildi kusura bakma :3Anladıysam arap olayım![]()
Yeni aldığım Era v5 ile günde 5-6 ml MTL tüketiyorum. DL bıraktım.konu canlandırıcınız geldi ;
MTL 3-4 ml / DL 8-10 ml
Aynı setup bendede var 3 4 ml asmiyorumArgus P3 ile günde 2.5 ml tüketiyorum, yeni setup paramour + era V5 ile daha yeterli veriye ulaşamadım![]()
Setup çok iyi ben çok seviyorum ama sanki podlara göre daha fazla tüketimi var gibi. Yine de 5ml altında kaldıkça bence çok ideal diye düşünüyorum.Aynı setup bendede var 3 4 ml asmiyorum
Podda vurum alamassiniz. Sade aroma.Setup çok iyi ben çok seviyorum ama sanki podlara göre daha fazla tüketimi var gibi. Yine de 5ml altında kaldıkça bence çok ideal diye düşünüyorum.
Orası öyle ama podun rahatlığı da dışarda güzel oluyor. Evde keyiflik olunca mod+ato muhteşem.Podda vurum alamassiniz. Sade aroma.
2 tanede pod var bende vaporesso pro ve xrmax2 valide el koydu. 0mg sek iciyor. Duman olsun bana diyorOrası öyle ama podun rahatlığı da dışarda güzel oluyor. Evde keyiflik olunca mod+ato muhteşem.