• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | Esigara Beni bu öksürük belasından kurtarın!!

Kharonmetal

Community
Grubun tecrubeli üyelerinden yardım bekliyorum. E-sigaraya başlayalı 1 ay oldu huzura kavuşamadim. Nbase olsun Moby labs'tan aldığım likitler olsun. Hangisinden bir nefes çeksem boğazıma toz yapışmış gibi bir his ve öksürük. Aromalar surekli değişken buharci dili değil. Nbase'de bile bazen kötü bir tat bazen nötr tat alıyorum. Sigara gibi gelmiyor hissiyatı, sağlıklı hissetmiyorum cigerimde buharı.

hocam sigarayı tamamen bir dal bile olmayacak şekilde bi bırakın
sonra içmeyi deneyin ama dryburn yapmadan bir deneyin
teli kendiniz sarıyorsanız hazır sarılmış tel alabilirsiniz forumdan, likiti de moby kullanın garanti olsun
tel alırken birde cb prime alın
birde hatayda buharcı bulamadıysanız, disposable pod var @mtberber arkadaşta (nedense link yapıştırmadı panel)
alın podu için bakın bakalım öksürük devam ediyormu, ama illa ki sigarayı hiç içmeceksin en temel şartımız bu

hocam sigarayı tamamen bir dal bile olmayacak şekilde bi bırakın
sonra içmeyi deneyin ama dryburn yapmadan bir deneyin
teli kendiniz sarıyorsanız hazır sarılmış tel alabilirsiniz forumdan, likiti de moby kullanın garanti olsun
tel alırken birde cb prime alın
birde hatayda buharcı bulamadıysanız, disposable pod var @mtberber arkadaşta (nedense link yapıştırmadı panel)
alın podu için bakın bakalım öksürük devam ediyormu, ama illa ki sigarayı hiç içmeceksin en temel şartımız bu
kolay gelsin beni niye etiketlediniz hocam anlamadım yardımcı olabileceğim bir konu varsa yardımcı olmaya çalışayım

kolay gelsin beni niye etiketlediniz hocam anlamadım yardımcı olabileceğim bir konu varsa yardımcı olmaya çalışayım
hocam sizde disposable pod var
arkadaşın da sorunu çok belirsiz maalesef yardımcı olacak birisi de kendi şehrinde yok...
bir arkadaşıma 9mg likit verdim içemedi ama 50mg likiti yağ gibi içiyor, bu mantıkla sizden tek kullanımlık pod alıp deneyebilir öksürmesi belki de freebase nic kaynaklıdır salt likite döner... en azından tek kullanımlık içerken de sigarayı tamamen bırakır sonra teli pamuğu vs gelir deneme şansı olur diye düşündüm:)

anladım hocam sıkıntı yok yardımcı oluruz premium likit ve kullan at pod konusunda
hocam sizde dinner lady vape pen max var gördüğüm kadarıyla
50mg için incelemelerde çok sert denilmiş (üşenmedim okudum), öksürükten muzdarip arkadaş da bu yola yeni çıkmış, önerimi dinlerse ve alacak olursa yönlendirmenizi yeni başlayan kullanıcı olduğunu düşünerek yaparsanız sevinirim:)
bide sizde niye nasty yok:(

Geri