Ben ilk defa rastladım gerçi siyah olarak bu üçüncü.????Benzer çok ato kullandım, yani olacağı varsa da ne zaman olur bilmem ????
Akşam için hazırız
Aslında içim kalitesi fena değil ama ne bileyim tam ısınamadım sanki.Yok mu aksamdan kalma yorumlar? Peki ya ilk intiba?
yoksa hic yasanmamis gibi mi gecti ilk gece
Buhar kuru, nötr bir tat alıyorum şekerlendirmeden
Diğer diskte bir artısı olacağına kanaatim yok ancak bobin altı afc ler etkili olabilir. Aroma konusunda haklısın, dün halo green apple denedim ve net tatlı olmayan bir tat aldım.cok dogru bir yorum oldu bana gore, ozellikle de su kisim;
buhar alisilagelen tarzda doygun degil evet, fakat aroma yorumu en azindan "sekerlendirmeden" vermesi uzun suredir denk gelmedigim bir husus. O nedenle bende kredi edindi. Bogaz vurumu hissiyati da buhara paralel epey etkili.
diger yonleri ile de zaten cok ilgi cekici bir tank oldugu icin ben uzerine giderim bunun. diger disk ve bobin alti parcalari da denemek istiyorum
Hiç DL kullanmadım ama denemek isterim, nasıl bir tel lazım? Elimde en kalın mtl fused clapton var sanırım.@ehy
aksam DL insert taktim, disk en buyuk delik ve yuzuk MTL tarafinda. Atonun performansi katlandi buhar yogunlugu ve icim kalitesi gayet iyi boyle.
denemek istersen diye yazayim dedim.
Pardon ya şimdi anladım???? dl insert ile mtl olarak denedin değil mi ???? kafa gitti bir an.Hiç DL kullanmadım ama denemek isterim, nasıl bir tel lazım? Elimde en kalın mtl fused clapton var sanırım.
kürkçü dükkanına döndük şimdilik@comandante komutanım arada seslen özlettin kendini.
Bırakmışmıydın ki komutanım? Neyse hoşgeldin o zaman????kürkçü dükkanına döndük şimdilik
sana bulaştım. sonuç ortada işteLakin sen ki "pico candir" dan ciftlik kuran adamsin. Niye oyle oldu ki acaba
Deniyeceğim ama bu akşam değil. Bu akşam için kendimi Bishop’a ayırdım zira sevdim kendisiniaynen oyle
Maksat muhabbet
Lakin sen ki "pico candir" dan ciftlik kuran adamsin. Niye oyle oldu ki acaba
Kapak mi o ????????????aynen oyle
Maksat muhabbet
Lakin sen ki "pico candir" dan ciftlik kuran adamsin. Niye oyle oldu ki acaba