Aynen dediğin gibi bence de.Tahmin ettim oradan aldığını, şimdiye kadar bir sorun yaşamadım ama yine de sor abi.
Muhtemelen süre bitmeden kargo girişi yaptı ama ürün gelince başka bir takip no ile gönderirim yapar. Ben de bir sorayım elinde var mı, foto at diyeyim
V1 gelir belki! ????????Bir yere sipariş verdim ,gönderdim diyor ama daha sisteme düşmedi ,bunlar da üçkağıtçı oldu .
Bizim Majöre döndü bu işlerV1 gelir belki! ????????
bana da valla dağıtıcıya verdim diyor olmaz ise geri isteyeyim başka dağıtıcıyla yollarım dedisordum stok var diyor, foto istedim
O sesi olmasa herkese tavsiye edilecek bir ato benim gözümde, kaldı ki bu haliyle bile güzel gerçektenV1.5 kullanıyorum muazzam bir ato.
Yeşillenmiş. daha hiç bir hareket yok .bekleyecez yapacak birşey yokCloudswork ten gelen foto
Ekli dosyayı görüntüle 52532
O-ring rengi ne öyle ya ????
Daha yakın plan foto istedim. Bakalım ????????
1mm de aşırı ses olmuyor hocam. Akmaz kokmaz evladiyelik ato. Bu v2 üstten dolum olacağı için bilemiyorum..O sesi olmasa herkese tavsiye edilecek bir ato benim gözümde, kaldı ki bu haliyle bile güzel gerçekten
1 mm deneyeyim o halde ????????1mm de aşırı ses olmuyor hocam. Akmaz kokmaz evladiyelik ato. Bu v2 üstten dolum olacağı için bilemiyorum..
Değiştirmediysen zaten 1mm idi sanki ????1 mm deneyeyim o halde ????????
Galiba öyle satıcının yalancısıyımAaa çok ilginç, demek üretici direkt olarak gönderiyor ????
Neyse öyle yada böyle gelsin de bari. Yapacak bir şey yok.