Bende her gün değiştiriyorum pamuğu muDeck bölümü hariç tüm parçaları sarım öncesi sıcak suyla yıkarım. Genel temizlik ne kadar kullandığıma göre değişiyor.
Tel pamuk ise her tank bitimi değiştiririm.
Yazın bende sürekli bir uyuşukluk oluyor yedek atomizer olmazsa işin içinden çıkamam sarmak zülm gibi geliyor ama kışın her zaman sürekli sarıyorum yeri geliyor günde 2 keregenelde sek içtiğim için biraz sallamaya başladım önceden hergün tel pamuk değiştirirdim. şimdi sek olanı 2-3 günde. diğerlerini de tank bitiminde değiştiriyorum.
bende aynı anda 5 atomizer faal. o kadar modum var çünküYazın bende sürekli bir uyuşukluk oluyor yedek atomizer olmazsa işin içinden çıkamam sarmak zülm gibi geliyor ama kışın her zaman sürekli sarıyorum yeri geliyor günde 2 kere
Biz gariban adamız dede ne arar bizde 5 tanebende aynı anda 5 atomizer faal. o kadar modum var çünkü
hepsi majörBiz gariban adamız dede ne arar bizde 5 tane
Atomizer standı alayım sana abi, 5 tane de dvarw alırsın belki ????bende aynı anda 5 atomizer faal. o kadar modum var çünkü
5-6 saat çok az bir süre acaba atomizer ve likitleriniz nelerdir merak ettimGenelde iki günde bir tel değişimi şayet aromalı kullanıyorsam 5 -6 saatte bir pamuk değişimi sek nbase kullanıyorsam pamuğu bir günden fazla süre kullanmaya devam ederim.
"Troy 1x - ry4"5-6 saat çok az bir süre acaba atomizer ve likitleriniz nelerdir merak ettim
Aslında zevki sarmakda ben senelerdir sara sara birde 5 6 tane atomizer olunca insan illallah ediyor"Troy 1x - ry4"
6-7 aylık ry4 rengi artık koyuya çaldığından değişmek zorunda kalıyorum ilk taze likitler de 10 saati buluyor ben biraz bu konuda hassasım tadı gittiğinde hemen değiştiriyorum pamuğu.
Biz gariban adamız dede ne arar bizde 5 tane
Aslında zevki sarmakda ben senelerdir sara sara birde 5 6 tane atomizer olunca insan illallah ediyor
Hahahahaha biraz öylr oldu galiba ????dede????
kendi kalene gol attın ????????????????
dede uyanıkHahahahaha biraz öylr oldu galiba ????dede