• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Ateşliye Döner Misiniz?

Ateşliye Döner Misiniz?

• Evet

Oy: 46 19.3%
  • Hayır

Oy: 140 58.8%
  • Bilmiyorum

Oy: 52 21.8%

• Kullanılan toplam oy
    238
İçkiyle elektronik sigara içebiliyor musunuz? Ben denedim hiç hoşuma gitmedi sigaranın verdiği keyfi vermedi ( hiç vermedi hemde )
Hocam yeni ateşlim budur, bundan gayrısı boştur diyeceksiniz, sonrası geliyor. Hatta her içecek için ayrı Likit bulabilme avantajı bile var buharda. Sert tütün aromalarını deneyin, illa ki yanına yakıştıracağız bir aroma çıkar ????

Hocam yeni ateşlim budur, bundan gayrısı boştur diyeceksiniz, sonrası geliyor. Hatta her içecek için ayrı Likit bulabilme avantajı bile var buharda. Sert tütün aromalarını deneyin, illa ki yanına yakıştıracağız bir aroma çıkar ????
???? hocam malum kış mevsimi ev güzel yiyecek balık en güzel içecek rakı. Siz bu iki ayrılmaz dostla hangi likiti kullanıyorsunuz?

Bir adet yihi chip setli mod bir adet spica pro ile ateşliye asla dönmem :) Ama şuanda mecburen ateşli kullanıyorum elimde sevmediğim bir ato var sadece boş boş duruyor kenarda :) Pico artı spica pro ile bile asla ateşliye dönmem yihi biraz pahallı kaçmış para zaten yok :D

Edit : alkolle fe aromalar dan seçme 2-3 çeşit aroma kullanıyordum ateşliyi asla aklıma getirmiyordu .

Merhaba Üstadım. Her şekilde içiyorsun @murcix dostumunda dediği gibi seçenek çok ister rakıyla iç ister viskiyle ister birayla her likitin bir güzel tarafı var. Saygılarımla. ???? ????
Merhaba hocam, işte rakıyla hangisi, birayla hangisi, viskiyle hangisi daha güzel gidiyor? Alkol alacağım zaman içkiden önce sigara alıyorum yanıma efkar tütünlü yada evyap tütünlü de böyle oldu. Hocamın tavsiye ettiği likitleri deneyeceğim birde tabi senin de varsa listeye onları da eklerim ????

Bir adet yihi chip setli mod bir adet spica pro ile ateşliye asla dönmem :) Ama şuanda mecburen ateşli kullanıyorum elimde sevmediğim bir ato var sadece boş boş duruyor kenarda :) Pico artı spica pro ile bile asla ateşliye dönmem yihi biraz pahallı kaçmış para zaten yok :D

Edit : alkolle fe aromalar dan seçme 2-3 çeşit aroma kullanıyordum ateşliyi asla aklıma getirmiyordu .
Onlar hangileri hocam?

???? hocam malum kış mevsimi ev güzel yiyecek balık en güzel içecek rakı. Siz bu iki ayrılmaz dostla hangi likiti kullanıyorsunuz?
Türkiye piyasasını detaylıca bilmem ama evet yukarıda bahsettiğiniz hoca likitleri beğeniliyor. İlaveten American blend, parliament, deepwood leaf yine beğenilen diğer aromalar. Daha sert ve pis birşey arıyorsanız Latakia deneyin.

Merhaba hocam, işte rakıyla hangisi, birayla hangisi, viskiyle hangisi daha güzel gidiyor? Alkol alacağım zaman içkiden önce sigara alıyorum yanıma efkar tütünlü yada evyap tütünlü de böyle oldu. Hocamın tavsiye ettiği likitleri deneyeceğim birde tabi senin de varsa listeye onları da eklerim ????
Sek nbase dene hocam, mümkünse vg nötr olsun carlo gibi, pg ve nik sertliğini tutturursan başka birşey aramazsın rakının yanında

Burada itiraf ediyorum elektronik içerken aldığım keyfi başka hiç bişi de almıyorum fkt şu sigaranın kana karışma olayı ve bazen düzgün likit tedarik edememek, tembellik beni çok sık düşürüyor sigaraya sevmiyorum nefret ediyorum ama bağımlılığımı yenemiyorum Allah sigara yı bırakanlara sabır versin

Geri