tolgaengin
Community
Vallaha ne yalan söliyim, ara ara ateşli de içiyorum, sanırım irade çok önemli. İş, güç stres sıkıntı, elim hemen ateşli ye gidiyor
Orcinalliğini mi test ediyordun? napıyordun? ????Son 48 saatte 20mlye yakın heisenberg içtim. Hem de mtl. Ben olmuşum artık, istesem de dönemem
Gerçekten de içim rahat etsin diye aldım. Etti deOrcinalliğini mi test ediyordun? napıyordun? ????
Gecmis olsun hocam,uzman kbb hekimine muayene oldunuz mu?Dostlar selamlar
Ankete evet oyu kullandım ve üzülerek söylemek zorundayım altı aydır tekrar ateşliye dönmüş durumdayım. Yaklaşık bir senedir de sürekli alerji ola ola kullanmıştım. Sürekli bademciklerim şiş şekilde. Ve nihayet ateşliye döndüm. Şimdi alerji sorunuma çözüm arıyorum.
Hocam göründüm ve alerjik olduğunu söyledi. Çok üzgünüm tekrar sigara kullandığım için. Paket tütün içiyordum bırakmadan önce de. Yine ona başladım ama pandemi yüzünden onun da orijinali bulunmaz oldu. Atoları tekrar temizletip kurdum biraz içeyim dedim bu hafta. Ama yine boğazım şişti hemen yarım saat içinde. Çözüm bulamıyorum malesef. İlk başladığım zamanlar keyften aldığım ürünlerden çok memnundum ama artık onunkiler de alerji yapıyor. Çözüm arıyorum.Gecmis olsun hocam,uzman kbb hekimine muayene oldunuz mu?
Nikotinsiz içince sadece vg ve pg base olarak yine aynı durum oluyormu?Hocam göründüm ve alerjik olduğunu söyledi. Çok üzgünüm tekrar sigara kullandığım için. Paket tütün içiyordum bırakmadan önce de. Yine ona başladım ama pandemi yüzünden onun da orijinali bulunmaz oldu. Atoları tekrar temizletip kurdum biraz içeyim dedim bu hafta. Ama yine boğazım şişti hemen yarım saat içinde. Çözüm bulamıyorum malesef. İlk başladığım zamanlar keyften aldığım ürünlerden çok memnundum ama artık onunkiler de alerji yapıyor. Çözüm arıyorum.
Belki kullandığınız bileşenleri yazsanız, benzer durum yaşamış ve atlatmış buharcılar yardımcı olabilir.
Vg/PG oranı, kullanılan Nic ve base markaları, kullandığınız ato, sarım yada hazır coil vs gibi
@Damdakideli
Evet hocam nikotinsiz de oluyorNikotinsiz içince sadece vg ve pg base olarak yine aynı durum oluyormu?
geçmiş olsun hocam,genelde nik yapıyor o tarz şikayetler,ufak miktarlarda farklı hammadde ve sıcaklıklarda denemeler yaparak bidaha bakın isterseniz ,doktora gidince de onların esig işine alerjisi olduğundan pek bilgi vermezler,yine iş başa düşecek maalesef.Evet hocam nikotinsiz de oluyor