slymngvn
Yeni Üye
Hesaplamayı 100ml üzerinden yaparsak sizin oran kabul edilir bir seviyede olur. 60ml içinde yarısına düşürebilirsiniz. Ama sweetener oranını biraz daha düşürmenizi öneririmPeki 60 ml bol aromalo likid için bu rakamları kaça dusurmem lazım
Çok sağolun hocam.. inşallah sizdende ilerleyen zaman içerisinde alışveriş yapacağım hayırlı akşamlar dilerimHesaplamayı 100ml üzerinden yaparsak sizin oran kabul edilir bir seviyede olur. 60ml içinde yarısına düşürebilirsiniz. Ama sweetener oranını biraz daha düşürmenizi öneririm
Hocam hazır elin değmişken şöyle ateşliye en yakın, şöyle güzel tütün tadında aroma ya da aromaları söyleyebilir misin sana zahmet? Hemen sipariş geçelimHesaplamayı 100ml üzerinden yaparsak sizin oran kabul edilir bir seviyede olur. 60ml içinde yarısına düşürebilirsiniz. Ama sweetener oranını biraz daha düşürmenizi öneririm
İzmarit der muhtemelen üstüne de ilaveler yapabilir.Hocam hazır elim değmişken şöyle ateşliye en yakın, şöyle güzel tütün tadında aroma ya da aromaları söyleyebilir misin sana zahmet? Hemen sipariş geçelim
İzmarit der muhtemelen üstüne de ilaveler yapabilir.
Ben izmarit sipariş geçtim kulluk diyorlar o kadar diyim. Bakalım gorecegikk
Yok hocam tarif de alışveriş de üsttadımızdan olacakYalnız tarifi ustattan alışverişleri sarı çizmeli Mehmet agadan yapiyonuz. Ben gocundum şahsen.
Kesinlikle izmarit öneririm, hemen peşine parliament uygundurYok hocam tarif de alışveriş de üsttadımızdan olacakİzmarit önerinizi sepete attım. @AromaBurada dan gelecek başka önerileri beklemekteyim.
Teşekkür ederim hocam, bir de şöyle keyiflik aromatik puro, pipo tarzında bişeyler varsa o taraftan da öneri alayım sana zahmet, hepsini bir sipariş geçeyim maksatKesinlikle izmarit öneririm, hemen peşine parliament uygundur![]()
bi getiremedin ki western turkish latakiaTobacco III D.I.Y Kit
Tobacco II D.I.Y Kit
Bu iki üründe uygundur
Soralım bakalım varsa getireyim western abibi getiremedin ki western turkish latakia
real cig, cohiba liste uzar giderbi getiremedin ki western turkish latakia
benceSoralım bakalım varsa getireyim western abi
gibi birçok eksik var tütündereal cig, cohiba liste uzar gider![]()
Arkadaşlar likidi yaptım çilek tadi güzel degil markanın ben beğenmedim daha doğrusu tfa almıştım. Çikolata ve crema bunlar güzel hoş. Daha doğrusu benim istediğim tarzda damak tadında bir likid değilmisSelamün aleyküm arkadaşlar abiler kardeşler bu iki aromayi karistirmak istiyorum ve 60 ml lik aroma elde etmek istiyorum tam verim almak icin yani şekerli aroma tadı tam olması için nekadar uygulamam lazim. Mesela ikisini tamamen boşaltıp karıştırarak 50 ml de salt base eklesem tam verim alirmiyimEkli dosyayı görüntüle 65904Ekli dosyayı görüntüle 65905
hocam inw çilek mi tfa strawberry ripe mı aldınız?Arkadaşlar likidi yaptım çilek tadi güzel degil markanın ben beğenmedim daha doğrusu tfa almıştım. Çikolata ve crema bunlar güzel hoş. Daha doğrusu benim istediğim tarzda damak tadında bir likid değilmis
Tfa hocamhocam inw çilek mi tfa strawberry ripe mı aldınız?
ne oranda kullandınız?
çilek tek demlenmez ki, bence çikolata ile de demlenmez![]()
strawberry ripe ise azcık krema ister yumuşamak ister tek girilince olmuyorTfa hocam
Ripe candır abi. %5-6 ripe kalanı ne ise olur. Tabi benncestrawberry ripe ise azcık krema ister yumuşamak ister tek girilince olmuyor
sen onu %4 koy yanına %4 vanilla swirl eklesen olur, çilek çok olsun dersen %6 bence
@AromaBurada sen ne dersin?