• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Yardım | E-Likit Aroma oranı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan slymngvn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

slymngvn

Yeni Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar abiler kardeşler bu iki aromayi karistirmak istiyorum ve 60 ml lik aroma elde etmek istiyorum tam verim almak icin yani şekerli aroma tadı tam olması için nekadar uygulamam lazim. Mesela ikisini tamamen boşaltıp karıştırarak 50 ml de salt base eklesem tam verim alirmiyim1000010275.webp1000010273.webp

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim ilgilendiniz bilgilerinizi benimle paylaştınız. Likidi yaptıktan sonra deneyimlerimi buraya dahil edeceğim herkese hayırlı ramazanlar dilerim

Hesaplamayı 100ml üzerinden yaparsak sizin oran kabul edilir bir seviyede olur. 60ml içinde yarısına düşürebilirsiniz. Ama sweetener oranını biraz daha düşürmenizi öneririm
Hocam hazır elin değmişken şöyle ateşliye en yakın, şöyle güzel tütün tadında aroma ya da aromaları söyleyebilir misin sana zahmet? Hemen sipariş geçelim

Son düzenleme:
Selamün aleyküm arkadaşlar abiler kardeşler bu iki aromayi karistirmak istiyorum ve 60 ml lik aroma elde etmek istiyorum tam verim almak icin yani şekerli aroma tadı tam olması için nekadar uygulamam lazim. Mesela ikisini tamamen boşaltıp karıştırarak 50 ml de salt base eklesem tam verim alirmiyimEkli dosyayı görüntüle 65904Ekli dosyayı görüntüle 65905
Arkadaşlar likidi yaptım çilek tadi güzel degil markanın ben beğenmedim daha doğrusu tfa almıştım. Çikolata ve crema bunlar güzel hoş. Daha doğrusu benim istediğim tarzda damak tadında bir likid değilmis

Geri