Değerlendirme Aroma Burada Değerlendirme, Soru-Cevap

ayın 27 sini iple çekiyorum. malum emekli maaşım yatacak. keşke kredi kartı ile satışınız olsa. hemen sipariş geçerdim.:cool: meyveli aromalarım bitti. FE den tütünde alacağım. bir de sizi deneyelim.
27sini bekleyemedim az da olsa (9 aroma 500ml nbase) siparişi verdim. en geç perşembe gelir. naçizane yorumlarımı siteye ve buraya yaparım. anlatılanların yarısı kadar iyi ise yola @AromaBurada ile devam ederim. ve buharcı 3 arkadaşıma daha öneririm. onlarda forum üyesi zaten.

kahve aromanız için şimdiden yorum yazabilirim. kapalıçarşı da kurukahveci aromaburada ve mehdumlarından 50gr taze çekilmiş kahve almışcasına muhteşem bir koku sardı odamı. (y)

meyve aromaları en az 1 ay gertiriyor diye biliyorum pastane 3 haftada içilir hale geliyor. birde ben çokca oranlar denedim . ideal %10 geliyor.
ben %7 ile demliyorum hafif aroma sevdiğimden ama %10 netleştiriyor notaları.
size bu konuda katılmıyorum. 15 aylık buharcıyım daha yolun cok basında olsam da. bence meyve içinde şeker yoksa çalkala iç. şekerli 1 hafta buzlu 10 günden once içilmemeli. pastane 3 hafta. tütün 4 hafta ve daha fazla. nacızane gorusum bu yonde. saygılar

Zıkkım ve aftermath de yorumum var ama onlar benim için spesifik diye yorumladım. Onun dışında birçok aromayı deneme rağmen ne hakkıyla tadımını yapabildim ne de yorumlayıp insanlara fikir verecek kadar fikir sahibi olabildim. Woodys de aldım ilk çektiğimde yoğun bir ağaç tadı aldım ama sonrasını hatırlamıyorum böylede yazılmaz yoruma
üstadım wood tahta demek bıldıgım kadarıyla. suc yok sızde. odunsu dedıkllerı o olmalı. :)

Ekli dosyayı görüntüle 66241
saat 11 de demledım renk hala bulanık nedendir acaba?ılk kez basıma gelıyor da
hocam bazı aromalar bulanıklık yapıyor (baloncuk değilse, bazı baloncuklar kalıyor baya sonra geçer)
ama resimde beni rahatsız eden şey boşluk
ne kadar çok hava varsa o kadar hızlı bozulur yüksek mg nikotinli likitler
tam şişe boyutunda yapmaya çalışın likitlerinizi

hocam bazı aromalar bulanıklık yapıyor (baloncuk değilse, bazı baloncuklar kalıyor baya sonra geçer)
nikotin bozulması yaşarım. size katılıyorum. bozulmasına fırsat vermeden de bitireceğime inanıyorum :) 4mg dan yaptım. yuksek buzlu lıkıtlerde bulanıklık görmüştüm. örnek olarak drifter

bpa sız şişe aldım 50lik onlara aktarırım. diğerlerini.

FE Aromalarından almamıştım. @AromaBurada kısmetmiş. 500ml 70/30 100ml 80/20 alacakken 70/30 sıparıs gecmısım wp tan yazdım saolsunlar hemen degıstırdıler vıdeo atmıslar sızınkını hazırlıyordum dıye. 👏 bugun ıcın kargoyada yetısmesıne ayrıca sevındım. 2 gun ıcınde aromalar bende. teşekkürler @AromaBurada ve mahdumları ;)

@AromaBurada bir konuda aydınlanma yaşamam gerekli yardımcı olursanız. dıykıt aromalarınız %20 ıle demlenıyor ancak 10ml olarak sattıklarınız %10-15 demlenmesi öngörülmüş. buda kafamı karıştırdı açıkçası. dıykıt lerde aynı aromalardan yapılıyor neticede. neden onların oranları düşükken dıykıtler yüksek.

FE Aromalarından almamıştım. @AromaBurada kısmetmiş. 500ml 70/30 100ml 80/20 alacakken 70/30 sıparıs gecmısım wp tan yazdım saolsunlar hemen degıstırdıler vıdeo atmıslar sızınkını hazırlıyordum dıye. 👏 bugun ıcın kargoyada yetısmesıne ayrıca sevındım. 2 gun ıcınde aromalar bende. teşekkürler @AromaBurada ve mahdumları ;)
FE ve 4 dıykıt sıparısım 1 saat önce geldi. bu sefer hepsını dıykıt seklınde aldım. mango lemon capuçiiiiino kokuları mukteşem. kokusu en çarpıcı olan t.t.n MLB. ilk tadım için 30 günlük süreç başladı. deneyenlerden yorum istiyorum üstadlarım.

mixologist no:4

iyi bir mix DL olarak içiyorum. ben tankın içine 1 damla swetner ekleyerek içiyorum (tank 8ml). wotofo profile xmesh 0,15 60 watt. çekerken hafif buruk bir tat. 5mg olmasına rağmen hafif buzlu yapısı ile boğazda vurum alıyorum. koku hafif kavun. ferahlamak için çok uygun. @AromaBurada

wotofo profile x mesh 0,15 ohm 60 watt brain freeze 3 hafta sonrası keşke şekerli olsaymış. meyve aromalarında şekersiz olmuyor. şekersiz çilek karpuz tatsız tuzsuz oluyor..

wotofo profile x mesh 0,15 ohm 60 watt brain freeze 3 hafta sonrası keşke şekerli olsaymış. meyve aromalarında şekersiz olmuyor. şekersiz çilek karpuz tatsız tuzsuz oluyor..
Ürünlere sonradan şeker ilave etmiyoruz. Mümkün oldukça sağlıklı şekilde mixlemeye çalışıyoruz. Sonradan ilave etmek isterseniz sitede capella super sweet ve tfa sweetener olarak mevcut

Geri