omeringen
Community
@AromaBurada wp numaranız varmı? iletişim için
İletişim
www.aromaburada.com
@AromaBurada wp numaranız varmı? iletişim için
www.aromaburada.com
27sini bekleyemedim az da olsa (9 aroma 500ml nbase) siparişi verdim. en geç perşembe gelir. naçizane yorumlarımı siteye ve buraya yaparım. anlatılanların yarısı kadar iyi ise yola @AromaBurada ile devam ederim. ve buharcı 3 arkadaşıma daha öneririm. onlarda forum üyesi zaten.ayın 27 sini iple çekiyorum. malum emekli maaşım yatacak. keşke kredi kartı ile satışınız olsa. hemen sipariş geçerdim.meyveli aromalarım bitti. FE den tütünde alacağım. bir de sizi deneyelim.
size bu konuda katılmıyorum. 15 aylık buharcıyım daha yolun cok basında olsam da. bence meyve içinde şeker yoksa çalkala iç. şekerli 1 hafta buzlu 10 günden once içilmemeli. pastane 3 hafta. tütün 4 hafta ve daha fazla. nacızane gorusum bu yonde. saygılarmeyve aromaları en az 1 ay gertiriyor diye biliyorum pastane 3 haftada içilir hale geliyor. birde ben çokca oranlar denedim . ideal %10 geliyor.
ben %7 ile demliyorum hafif aroma sevdiğimden ama %10 netleştiriyor notaları.
üstadım wood tahta demek bıldıgım kadarıyla. suc yok sızde. odunsu dedıkllerı o olmalı.Zıkkım ve aftermath de yorumum var ama onlar benim için spesifik diye yorumladım. Onun dışında birçok aromayı deneme rağmen ne hakkıyla tadımını yapabildim ne de yorumlayıp insanlara fikir verecek kadar fikir sahibi olabildim. Woodys de aldım ilk çektiğimde yoğun bir ağaç tadı aldım ama sonrasını hatırlamıyorum böylede yazılmaz yoruma
hocam bazı aromalar bulanıklık yapıyor (baloncuk değilse, bazı baloncuklar kalıyor baya sonra geçer)Ekli dosyayı görüntüle 66241
saat 11 de demledım renk hala bulanık nedendir acaba?ılk kez basıma gelıyor da
nikotin bozulması yaşarım. size katılıyorum. bozulmasına fırsat vermeden de bitireceğime inanıyorumhocam bazı aromalar bulanıklık yapıyor (baloncuk değilse, bazı baloncuklar kalıyor baya sonra geçer)
ama resimde beni rahatsız eden şey boşluk
ne kadar çok hava varsa o kadar hızlı bozulur yüksek mg nikotinli likitler
tam şişe boyutunda yapmaya çalışın likitlerinizi
bpa sız şişe aldım 50lik onlara aktarırım. diğerlerini.hocam bazı aromalar bulanıklık yapıyor (baloncuk değilse, bazı baloncuklar kalıyor baya sonra geçer)
ama resimde beni rahatsız eden şey boşluk
ne kadar çok hava varsa o kadar hızlı bozulur yüksek mg nikotinli likitler
tam şişe boyutunda yapmaya çalışın likitlerinizi
FE ve 4 dıykıt sıparısım 1 saat önce geldi. bu sefer hepsını dıykıt seklınde aldım. mango lemon capuçiiiiino kokuları mukteşem. kokusu en çarpıcı olan t.t.n MLB. ilk tadım için 30 günlük süreç başladı. deneyenlerden yorum istiyorum üstadlarım.FE Aromalarından almamıştım. @AromaBurada kısmetmiş. 500ml 70/30 100ml 80/20 alacakken 70/30 sıparıs gecmısım wp tan yazdım saolsunlar hemen degıstırdıler vıdeo atmıslar sızınkını hazırlıyordum dıye.bugun ıcın kargoyada yetısmesıne ayrıca sevındım. 2 gun ıcınde aromalar bende. teşekkürler @AromaBurada ve mahdumları
![]()
Ürünlere sonradan şeker ilave etmiyoruz. Mümkün oldukça sağlıklı şekilde mixlemeye çalışıyoruz. Sonradan ilave etmek isterseniz sitede capella super sweet ve tfa sweetener olarak mevcutwotofo profile x mesh 0,15 ohm 60 watt brain freeze 3 hafta sonrası keşke şekerli olsaymış. meyve aromalarında şekersiz olmuyor. şekersiz çilek karpuz tatsız tuzsuz oluyor..
anlıyorum. ancak konu efektör kullanmamaksa aromalarda buz efektörü de var. neyse teşekkürler.Ürünlere sonradan şeker ilave etmiyoruz. Mümkün oldukça sağlıklı şekilde mixlemeye çalışıyoruz. Sonradan ilave etmek isterseniz sitede capella super sweet ve tfa sweetener olarak mevcut