Değerlendirme Aroma Burada Değerlendirme, Soru-Cevap

Aroma buradadan alışverişim oldu drifterbar likitleri hariç tüm aromalardan o kadar tatmin oldum ki aroma dediğinde artık bu siteden alışveriş yapacağım.drifterbar benim hatam diy kit olarak aldım aroma fazla geldi haliyle efektör de tank yarı olmadan yanık tadı geliyor o yüzden seyreltip yoluma devam edeceğim. Monster vb çoğu likit %10-12 demlemeyle mükkemmel sonuç veriyor.Fiyat konusuna değinmeye bile gerek yok bence cidden elinize kolunuza sağlık. Siteye de özellikle yorumlarda bulunacağım.

Son düzenleme:
Aroma buradadan alışverişim oldu drifterbar likitleri hariç tüm aromalardan o kadar tatmin oldum ki aroma dediğinde artık bu siteden alışveriş yapacağım.drifterbar benim hatam diy kit olarak aldım aroma fazla geldi haliyle efektör de tank yarı olmadan yanık tadı geliyor o yüzden seyreltip yoluma devam edeceğim. Monster vb çoğu likit %10-12 demlemeyle mükkemmel sonuç veriyor.Fiyat konusuna değinmeye bile gerek yok bence cidden elinize kolunuza sağlık. Siteye de özellikle yorumlarda bulunacağım.
Afiyet olsun. Denediğiniz ürünlere siteden yorum yapmanız beni çok mutlu eder

Kendisiyle yeni tanıştım, likit ve aroma konusunda çok bilgili olmadığım için sabırla bana yardımcı oldu. 6 adet aroma siparişi verdim denedikten sonra aromalarla ilgili yorumumu güncellerim. Şimdiden kendisine güvenim sonsuz.

Çocuğunuz olmuş hayırlı olsun, inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde torun sahibi olmayı da görürsünüz.
Arkadaşların yorumlarına güvenerek Drifter Bar aromalarınızdan 6 tane 120ml dıy kıt aldım. 90 ml Nbase ve 12 ml aroma kullanarak demlemeleri yaptım. Denemelerimin tamamı Argus pod ile mesh sarım kıtı ile yapıldı. Aynı sarım kiti ve aynı pamuk ile yapılan denemelerdir.
1.Gün; süper bir lezzet vardı inanamadım. 1 hafta boyunca aynı sarım ile içtim.
1.Haftanın sonunda her gün 1 mesh sarım kitimi çöpe çıkartmaya başladı. Dryburn hiçbir işe yaramadı.
2. Haftanın sonunda ilk dolum sonrası ikinci dolumda yanık tadı almaya başlıyorum.
İçinde ne kadar efektör var bilmiyorum. Lezzet mükemmel ama sürdürülebilirlik açısından berbat durumdalar. 9 senedir mtl kullanıyorum, normal rba rda mentol çok baskın. Dl kullananlar icin ideal olabılır ama pod kullananlar bu arolamalara bulaşmasınlar.
Elimdeki likitleri muhtemelen demlenmesine fırsat vermeden 30ml lik şişelere bölerek tüketeceğim.
10 adet 10 ml zıkkım aromasını 100ml tek şişede göndermeniz mükemmel olmuş. Yanında diğer firmalardan alışık olduğumuz eldiven, enjektör vb. yancıların çıkmamasını da %25lik indirime denk gelmeme bağlıyorum.

Çocuğunuz olmuş hayırlı olsun, inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde torun sahibi olmayı da görürsünüz.
Arkadaşların yorumlarına güvenerek Drifter Bar aromalarınızdan 6 tane 120ml dıy kıt aldım. 90 ml Nbase ve 12 ml aroma kullanarak demlemeleri yaptım. Denemelerimin tamamı Argus pod ile mesh sarım kıtı ile yapıldı. Aynı sarım kiti ve aynı pamuk ile yapılan denemelerdir.
1.Gün; süper bir lezzet vardı inanamadım. 1 hafta boyunca aynı sarım ile içtim.
1.Haftanın sonunda her gün 1 mesh sarım kitimi çöpe çıkartmaya başladı. Dryburn hiçbir işe yaramadı.
2. Haftanın sonunda ilk dolum sonrası ikinci dolumda yanık tadı almaya başlıyorum.
İçinde ne kadar efektör var bilmiyorum. Lezzet mükemmel ama sürdürülebilirlik açısından berbat durumdalar. 9 senedir mtl kullanıyorum, normal rba rda mentol çok baskın. Dl kullananlar icin ideal olabılır ama pod kullananlar bu arolamalara bulaşmasınlar.
Elimdeki likitleri muhtemelen demlenmesine fırsat vermeden 30ml lik şişelere bölerek tüketeceğim.
10 adet 10 ml zıkkım aromasını 100ml tek şişede göndermeniz mükemmel olmuş. Yanında diğer firmalardan alışık olduğumuz eldiven, enjektör vb. yancıların çıkmamasını da %25lik indirime denk gelmeme bağlıyorum.
Güzel temennileriniz için teşekkür ederim.
Evet maalesef drifter bar ve benzeri aroma gruplarının can sıkan yönü coilkiller olması. Daha düşük oranda kullanımda biraz daha uzun ömürlü olacaktır. Haricinde başka çaremiz bulunmuyor bu tip aromalarda.
Eldiven vs hiç bir zaman göndermedim. O ve benzer şişe masraflarını kısarak aromaları, nbaseleri fazla fazla doldurmayı ya da fiyatlarımı olabildiğince aşağıda tutmayı tercih ediyorum 🙏 :love:

Kendisiyle daha önce alışverişim olmadı fakat başka forumlarda ismini duyduğum bir site. Alışveriş yapamama rağmen burada forumda bana likid hazırlamam da detaylı bilgiler vererek kendisi yardımcı oldu sağolsun güzel bilgilerini paylaşan yardımcı olan bir arkadas

Tütün,cracker,karamel,vanilya bunların birleşimini sevdim tribeca içinde fındık bana iyi gelmedi gibi .
yani yapılabilirmi fındıksız :)
abi tribecada fındık yok ki
acetyl pyrazine var, çerez efektörü
istersen toasted almond ile yapılır ne bilem peanut butter ile yapılır
ama işi kuruyemiş notası o aromanın, onu çıkarınca başka bişey olur
pistachio ry4 denenebilir mesela o aromayı sevmediysen abi

Geri