P pantera Community Cumartesi saat 01:01'de #161 slymngvn' Alıntı: Flavour Art – Mandalin kullanım oranı %3-7 yazıyor yanı mesela 30ml yapmak için kaç ml kullanım yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... hocam sitede mandalin yok ki? royal orange juice var onda %5 idealdir mesela mandarin varsa ben göremedim %3 geçmeyin derim
slymngvn' Alıntı: Flavour Art – Mandalin kullanım oranı %3-7 yazıyor yanı mesela 30ml yapmak için kaç ml kullanım yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... hocam sitede mandalin yok ki? royal orange juice var onda %5 idealdir mesela mandarin varsa ben göremedim %3 geçmeyin derim
AromaBurada Commercial Cumartesi saat 21:27'de #162 slymngvn' Alıntı: Flavour Art – Mandalin kullanım oranı %3-7 yazıyor yanı mesela 30ml yapmak için kaç ml kullanım yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... %5 uygundur yetmezse oran arttırırsınız.
slymngvn' Alıntı: Flavour Art – Mandalin kullanım oranı %3-7 yazıyor yanı mesela 30ml yapmak için kaç ml kullanım yapmam lazım Genişletmek için tıkla ... %5 uygundur yetmezse oran arttırırsınız.
P pantera Community Pazar saat 04:06'de #163 AromaBurada' Alıntı: %5 uygundur yetmezse oran arttırırsınız. Genişletmek için tıkla ... baba gavur illerinde %1-3 mixlerde tekilde 2 kat mantıklı ama buna illa şeker felan girer ya girmez mi?
AromaBurada' Alıntı: %5 uygundur yetmezse oran arttırırsınız. Genişletmek için tıkla ... baba gavur illerinde %1-3 mixlerde tekilde 2 kat mantıklı ama buna illa şeker felan girer ya girmez mi?
AromaBurada Commercial Pazar saat 15:42'de #164 pantera' Alıntı: baba gavur illerinde %1-3 mixlerde tekilde 2 kat mantıklı ama buna illa şeker felan girer ya girmez mi? Genişletmek için tıkla ... Abi damak tadı. Ben olsam bunu tekil demlemezdim ve şekerde girerdim. Ecnebilere bakma onlar 5 markadan bulur aynı ürünü öyle mixler
pantera' Alıntı: baba gavur illerinde %1-3 mixlerde tekilde 2 kat mantıklı ama buna illa şeker felan girer ya girmez mi? Genişletmek için tıkla ... Abi damak tadı. Ben olsam bunu tekil demlemezdim ve şekerde girerdim. Ecnebilere bakma onlar 5 markadan bulur aynı ürünü öyle mixler