AromaBurada
Commercial
@tuncay&kedileri Var mı bunlar hariç advlerin ramazan kolilerine destek atalım
Bunlar demleniyor şuan
Bide merak ettiğim bi konu var keyf ürünleri satıyosunuz aradaki fiyat farkı %60-%100 civarında bu nasıl oluyor siz normal fiyata satıp keyf mi pahalıya satıyor ? Yoksa bu ürünlerin sadece isimleri aynı içerik farklı mı ?Bence biraz yaza hazırlık yapılabilir. Fresh ve ya meyveli tatlar demlenmeye bırakılabilir
Biz tonajlı olarak bileşenleri satın alıyoruz. Karışımlar ve fiyat politikası bizim elimizde. Nbase fiyatlarımız aynıdır, 2024 zamlarında geç kaldık bu süreçte fiyat farkı fazla olmuş olabilir. Vakit bulursam bende zam yapacağımBide merak ettiğim bi konu var keyf ürünleri satıyosunuz aradaki fiyat farkı %60-%100 civarında bu nasıl oluyor siz normal fiyata satıp keyf mi pahalıya satıyor ? Yoksa bu ürünlerin sadece isimleri aynı içerik farklı mı ?
5x100ml ekleyeceksin özel isteğini de not kısmına yazacaksın abihmm
ben senden 500ml salt isticem, e nası olcak bakim o? hemde merck merck isticem
Keyf'ten mi tonajlı mal çekiyorsunuz ?Biz tonajlı olarak bileşenleri satın alıyoruz. Karışımlar ve fiyat politikası bizim elimizde. Nbase fiyatlarımız aynıdır, 2024 zamlarında geç kaldık bu süreçte fiyat farkı fazla olmuş olabilir. Vakit bulursam bende zam yapacağım
ramazan kolisi olsada olmasada benim adresim burası kardeşim@tuncay&kedileri Var mı bunlar hariç advlerin ramazan kolilerine destek atalım
Bunlar demleniyor şuan
Ekli dosyayı görüntüle 64916
Adresin belli diye zaten sana sorduk yaramazan kolisi olsada olmasada benim adresim burası kardeşim
olur, öyle de olur5x100ml ekleyeceksin özel isteğini de not kısmına yazacaksın abi
Evet. Harici bir bağımız yoktur. Hammadde tedariğimizin bir kısmı keyften. Sitemizde ki tüm ürünler, tarifleri ve fiyat politikası bizim elimizde.Keyf'ten mi tonajlı mal çekiyorsunuz ?
ben halen woodys konusunda kırgındım ki çözdümEvet. Harici bir bağımız yoktur. Hammadde tedariğimizin bir kısmı keyften. Sitemizde ki tüm ürünler, tarifleri ve fiyat politikası bizim elimizde.
Abi bende kırgınım.. Paneli açsam bir görseniz. Nasıl alıyorlar, neden alıyorlar, kim alıyor. Epey alan var. Hadi aldın bari yorum yap bir şey de. Deneyimlerini paylaş. Ammaa olur muuu..ben halen woodys konusunda kırgındım ki çözdüm
ben bi woodys daha alcam senden ama 0.7ohm mesh ile içicem 1.0ohm ile tat alamadım
Likitlerim demlensin bolca içer konuşuruz 1.5litre sizin aromalardan yapılmış likittim demleniyor şuan ara ara kokluyorum ismini ve kokusu hafızaya kaybedilsin diyeAbi bende kırgınım.. Paneli açsam bir görseniz. Nasıl alıyorlar, neden alıyorlar, kim alıyor. Epey alan var. Hadi aldın bari yorum yap bir şey de. Deneyimlerini paylaş. Ammaa olur muuu..
abi ben mtl içiyom hemde hazır coilBencede ürün alan deneyimleyenlerin yorumlaması gerekir ürünü. bu satıcı için yapılan bir eylem değil aksine alıcı için gerekli bir durum.
yorumlaki seninle aynı ürünü alan dostların senin sayende nasıl bir ürün aldığını bilsin. kendi arkadaşına bir hayrın dokunsun
herbirimiz bir ürün alırken istemezmiyiz deneyimleyenlerin yorumlamasını.
Bende MTL içiyorum . sen içinden geleni yaz sana inat belki alabilirim.abi ben mtl içiyom hemde hazır coil
ben yorumlasam kimse almaz ki
abi bende çektim çilek üfledim egzotik meyveler gibi tanımlar yokBende MTL içiyorum . sen içinden geleni yaz sana inat belki alabilirim.