Değerlendirme Aroma Burada Değerlendirme, Soru-Cevap

Bence biraz yaza hazırlık yapılabilir. :) Fresh ve ya meyveli tatlar demlenmeye bırakılabilir :)
Bide merak ettiğim bi konu var keyf ürünleri satıyosunuz aradaki fiyat farkı %60-%100 civarında bu nasıl oluyor siz normal fiyata satıp keyf mi pahalıya satıyor ? Yoksa bu ürünlerin sadece isimleri aynı içerik farklı mı ?

Bide merak ettiğim bi konu var keyf ürünleri satıyosunuz aradaki fiyat farkı %60-%100 civarında bu nasıl oluyor siz normal fiyata satıp keyf mi pahalıya satıyor ? Yoksa bu ürünlerin sadece isimleri aynı içerik farklı mı ?
Biz tonajlı olarak bileşenleri satın alıyoruz. Karışımlar ve fiyat politikası bizim elimizde. Nbase fiyatlarımız aynıdır, 2024 zamlarında geç kaldık bu süreçte fiyat farkı fazla olmuş olabilir. Vakit bulursam bende zam yapacağım :)

Zıkkım ve aftermath de yorumum var ama onlar benim için spesifik diye yorumladım. Onun dışında birçok aromayı deneme rağmen ne hakkıyla tadımını yapabildim ne de yorumlayıp insanlara fikir verecek kadar fikir sahibi olabildim. Woodys de aldım ilk çektiğimde yoğun bir ağaç tadı aldım ama sonrasını hatırlamıyorum böylede yazılmaz yoruma

Abi bende kırgınım.. Paneli açsam bir görseniz. Nasıl alıyorlar, neden alıyorlar, kim alıyor. Epey alan var. Hadi aldın bari yorum yap bir şey de. Deneyimlerini paylaş. Ammaa olur muuu.. :(
Likitlerim demlensin bolca içer konuşuruz 1.5litre sizin aromalardan yapılmış likittim demleniyor şuan ara ara kokluyorum ismini ve kokusu hafızaya kaybedilsin diye :ROFLMAO:
60 ve 120 ml gorilla şişelerin güzel aşırı sert değil kanser etmez atomizer doldururken.

Bencede ürün alan deneyimleyenlerin yorumlaması gerekir ürünü. bu satıcı için yapılan bir eylem değil aksine alıcı için gerekli bir durum.
yorumlaki seninle aynı ürünü alan dostların senin sayende nasıl bir ürün aldığını bilsin. kendi arkadaşına bir hayrın dokunsun :unsure: (y)
herbirimiz bir ürün alırken istemezmiyiz deneyimleyenlerin yorumlamasını.

Bencede ürün alan deneyimleyenlerin yorumlaması gerekir ürünü. bu satıcı için yapılan bir eylem değil aksine alıcı için gerekli bir durum.
yorumlaki seninle aynı ürünü alan dostların senin sayende nasıl bir ürün aldığını bilsin. kendi arkadaşına bir hayrın dokunsun :unsure: (y)
herbirimiz bir ürün alırken istemezmiyiz deneyimleyenlerin yorumlamasını.
abi ben mtl içiyom hemde hazır coil
ben yorumlasam kimse almaz ki😥

Geri