Bagacaaaz Güzel olacak ekleyeceğimBu taş bana gelmiş sanırım evet deneyenlerden biri benim ama buraya yorum yapmayı unutmuşum affola 2 farklı tester denedim. Biri gerçekten çok iyiydi. Admine özelden bildirmiştim sanırım o çok iyi olan versiyon siteye girecek. Tavsiye ederim kesinlikle herkese. Fakat en az 3 hafta demleyin. İlk haftalarda sadece şekerli tütün tadı alırken 3.haftadan itibaren güzel bir cherry tadı yerleşiyor likite.
Buradan da yetersiz bulduğum bir aromayı yorumlayayım.Taşlardan ben de nasibimi aldım ve sevdiğim likitleri yorumladım, geldim.
Özellikle capella tariflerde o oranlarda başarılı. Fakat solo demlemelerde %10 un altına düşülmesi tat vermiyor.Buradan da yetersiz bulduğum bir aromayı yorumlayayım.
Capella double apple...
Kullanım tavsiyesi: %3-8
Ben %6 ile demledim. Aroma oldukça yetersiz. Hafiften olgun kırmızı elma geliyor ama o da var yok arası. Yoklukta bile içeceğimi sanmıyorum.
Ben meyve aromalarını 2 haftadan itibaren içebiliyorum. Tabii biraz çiğ oluyor. Pastaneden öyle bir tiksindim ki kokusunu duyunca içim dışıma çıkıyor.meyve aromaları en az 1 ay gertiriyor diye biliyorum pastane 3 haftada içilir hale geliyor. birde ben çokca oranlar denedim . ideal %10 geliyor.
ben %7 ile demliyorum hafif aroma sevdiğimden ama %10 netleştiriyor notaları.
9ml aroma+1 ml buz şeklinde diyebiliriz@AromaBurada Frosbite aromasındaki buz efektörünün oranını öğrenebilir miyim? Diğer bazı likitlerime de polar blast eklemeyi düşünüyorum. Tam kararında olduğu için frosbitteki oranı kullanmak istiyorum.
1 ml 10 damla diyebilir miyiz?9ml aroma+1 ml buz şeklinde diyebiliriz
bir şırınga varsa çok kolay ölçüm yapılabilir. 1.ml olanakadar damlat sayarak. enazından bir sonraki oranları çok kolay halledersin.1 ml 10 damla diyebilir miyiz?
Mantıklıbir şırınga varsa çok kolay ölçüm yapılabilir. 1.ml olanakadar damlat sayarak. enazından bir sonraki oranları çok kolay halledersin.
Abi,seyreltme ile ilgili olduğunu düşünüyorum.ben birkere %15 demleme yapmıştım X bir aromada kısa sürede tadı bozuldu ve içelmez hale geldi . bu %20 demleyenler nasıl yapıyor bunu acaba aroma seyreltisindenmi oluyor. bu oranlar.
bu likit ve aroma olayı bana hep karışık geliyor entirika dolu bir mevzu. vg/pg/mg firmaya göre değişken oranlar. mtl ayrı dl ayrı aromalarda var. vesaire.Abi,seyreltme ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
Safir kimya da Safir mix aromalarında ortalama önerilen %15-%20 kullanım oranı var , @AromaBurada da ise daha az seyreltme ya da hiç seyreltmeme olacak ki kendilerinden aldığım çoğu aroma önerilen %8-%10 kullanım oranına sahip,
ki @AromaBurada ‘ nın aromaları için bu oran yeterli olurken,safir kimyadan alınan ve önerilen kullanım oranı “%20”olan bir aromada bu oran (%8-%10) yetersiz olabiliyor.
Ben gene de kendilerinin önerdiği ne ise onu baz alıyorum.
Genelde aralık verildiği için küçük olan sayıyı baz alıyorum.
Mesela şimdi orijinal “dinner Laddy lemon tart” geldi bana yurtdışından.
Etiketinde oranla ilgili tek yazan
“Melane Suggare %25” .
Çeviriden baktım etiket İtalyanca,sanırım dinner lady İtalya’ya ait bir marka.
Ancak çeviriden bakınca Türkçesi şeker oranı %25 oluyor.
Yani kullanım oranı değil.
Bu aromayı yurt dışında satan sitelere ve aldığım siteye bakınca her yerde %20 kullanım oranı diyordu.
Konsantre aroma olduğu için daha yüksek kullanım oranına sahip sanırım,
Bak orijinal aroma da bile %20 diyorlar.
Bir de “Nasty Juice Gold blend”geldi gene orijinal.
Üzerindeki etikette 4 dilde uyarılar mevcut herhangi bir kullanım oranı mevcut değil.
Gene yurtdışından satan sitelere ve aldığım siteye baktığımda ise kimi yerde %20 kimi yerde %25 kullanım oranı denildiğini gördüm.
Sanırım gene %20 yi baz alacağım.
Buda aynı konsantre aroma.
Dediğim gibi kullanım oranının, seyreltmeye ve konsantreye bağlı olduğunu düşünüyorum
En çok benim kafama takılanıbu likit ve aroma olayı bana hep karışık geliyor entirika dolu bir mevzu. vg/pg/mg firmaya göre değişken oranlar. mtl ayrı dl ayrı aromalarda var. vesaire.
Talep görecekse seçenek arttırabiliriz tabii ki.Vampirvape aromalarda umarım çeşit artar. Yoksa kendi başıma yaptığım karışımlar ile bir yere varamıyorum.