• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Alışverişlerinizde En Nefret Ettiğiniz Kargo Firması Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Elektronik Sigara Alışverişlerinizde En Nefret Ettiğiniz Kargo Firması Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    141
Ankara'da ikamet ederken Sürat Kargo'dan nefret ediyordum. Çanakkale'ye taşındım. Yine nefret ediyorum Sürat Kargo'dan ancak bu sefer ters köşe yapıp bana şok yaşattıkları için. :D

Zira burdaki Sürat Kargo dişçi hassasiyeti ve anne şefkati ile çalışıyor, bir de üstüne utanmadan çita hızında dağıtım yapıyorlar.

Telefon ediyorum, neşeli ses tonuyla bir hanımefendi tüm korkularımı, kaygılarımı gideriyor, evde olmuyorum bir beyefendi cepten arayıp "hocam merhabalar, evde yoksunuz sanırım, görevliye haber vermek suretiyle daire kapınızın yanına bırakmamı arzu eder misiniz?" diyor.

Şaka değil bunlar, memnuniyet şeysi nedeniyle kayıtlıdır görüşmeler :D O nedenle de şok geçirtiyorlar bana, Yurtiçi'ne olan saygımı yitirdim bu arkadaşlar yüzünden... :D :D :D

PTT kargo dünyanın en kötü kargosu il içi bile 3 günden önce gelmiyor.
hocam kargo bölgesel göreceli
herkes kötülese de Antalyada kral yıllardır kendi görüşüm ytd değildir
Sürat , Aras , Mng , Ptt, Yurtiçi
Ptt ana merkezden uzak işi az rahat bölge olmak şartıyla
ilçede de yaşasam şanslıyım o piti piti diyip önüne araba parkını rahat yapıp alacağım 5 tane ilçe merkez hariç şube var
Not:Adres teslim kargo benim değil kuryenindir.İmkanı zamanı olan şubeden teslim alması önerimdir.
Anlaşmalı olsun , kargo bedava olsun ben şubeden alırım

Geri