• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Alışverişlerinizde En Nefret Ettiğiniz Kargo Firması Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Elektronik Sigara Alışverişlerinizde En Nefret Ettiğiniz Kargo Firması Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    141
SerKan1923.jpg

Hemen Herkesin Tek Eleştirdiği Kargo Firması Olan Sürat Kargo İle, Birkaç Şehirde Herhangi Bir Sorun Yaşamayan Nadir Kişilerdenim Sanırım, Özellikle Beşiktaş, Mecidiyeköy ve Taksim Şubelerinin Tamamı Normalde Bir Kargo Firmasının Olması Gerektiği Gibi Çalışıyorlar Ya da Ben Öyle Görüyorum Nitekim Ben Şube Teslim Alıyorum Tüm Kargoları, Çalışma Saatlerimden Ötürü ve Evde Kargo Beklemek İstemediğim İçin.

UPS Adlı Bir Firma Var Sürat Kargoyu Eleştirirken, Gerek Vape Tedarikçilerinin Gerek de Diğer Birçok Satıcının Pek Tercih Etmediği Bir Firma Olduğunu Düşünüyorum, Söz Konusu Bu Firmanın Yurt İçinde Çalışan Yurt İçi ve Yurt Dışı Olmak Üzere 2 Birimi Var Bunlardan Yurt Dışı Birimi Türkiye'deki Hiçbir Kargo Firmasının Yapmadığı, Yapamadığı Ya da Veremeyeceği Hizmeti Sağlıyor.

Puan Vermem Gerekirse; 1.000.000 Üzerinden 1.000.000

Nitekim Yurtiçi Birimi Bana Göre Diğer Kargo Firmaları İle Kıyaslandığında En Son Sırada Yer Almalı Hatta ve Hatta Sıralamaya Girmeye Dahi Hakkı Yoktur.

İstanbul Kadıköy'den Çıkarılan Drone Kargosunu, Kutu Üzerinde Ulaşılacak Adresi Punto Harfler İle Yazılı Olan, Beşiktaş Şubesine Getirmek Yerine, Sırayla Bahçelievler(İstanbul) , Bahçelievler(Ankara) , Bahçelievler(Talas/Kayseri)'e Orada Ben En Son Firma İle Sakin Bir Şekilde İletişime Geçtiğimde Tam 17. Gün Tekrar İstanbul'a Gelmesini Sağladılar.

Ürünü Kargodan Teslim Almadan Tekrar Firmaya İade Ettim Sağ Olsunlar. Bir Başka Modelini Teklif Ettiler. .

Hepsini severim
Bizim bölgede hepsi iyi çalışıyorlar
Zaten şube teslim alırım eve falan yormak istemem.Malum büyük elektronik alış veriş sitelerinin yükü altında çalışanların işi zor.
Gönderirken Sürat Kargo tercihim
Anlaşmam olmasa da fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışıyorlar.

Birinde gece uyumadım
Sabah kargo gelecek çinden
Uyku bastırınca kapının arkasına yatmıştım, uyanayım hemen diye
Ptt yi beklediğim gibi kimseyi beklemedim

19s1ef.jpg

Geri