• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü AIO (All in One) ve RBA'ları Kullanıcı Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GaziHazar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Klonlarda yapısal sorunlar var ???? ben orijinal dope ve iki rubikle gayet mutluyum
Dope aroma performansı olarak çok başarılı. Rubik de tutunlu karmaşık likitler ve boğaz vurumunda çok başarılı.

Rubik daha erişilebilir. Ben denk gelmese dope aramakla uğraşmazdim.

Sisteme yeni girecek arkadaşlara tavsiyem klon hiçbir şey almayın
Orijinallerde aralarındaki fiyat farkı çok değil ama kalite farkları çok fazla.

Klonlarda yapısal sorunlar var ???? ben orijinal dope ve iki rubikle gayet mutluyum
Dope aroma performansı olarak çok başarılı. Rubik de tutunlu karmaşık likitler ve boğaz vurumunda çok başarılı.

Rubik daha erişilebilir. Ben denk gelmese dope aramakla uğraşmazdim.

Sisteme yeni girecek arkadaşlara tavsiyem klon hiçbir şey almayın
Orijinallerde aralarındaki fiyat farkı çok değil ama kalite farkları çok fazla.
Hocam sxk rubik 1k orijinali 5k :)

Dope'un orjinalini bulmanız oldukça zor. Klonunda da 5a vape klonu orjinale en yakın kalitede olan versiyonu. Benim kullandığım pinde (1,5 mm) çıkan ıslık sesiyle taksi durdurabilirdiniz. 2 tane kullandım ikisi de aynı durumdaydı. Pes ettim.

Rubik orjinal kullanıyorum. ???? 'layamam çok hoşuma gitti. Ona kardeş 1 rba daha almayı düşünüyorum sonra ziyade olsun der kalkarım sofradan. Kimisi vurumdan şikayet etti ama pin ve cap değiştirme konusunda çok opsiyonu var. Orjinalde özellikle Albert Kit içerisindeki girintili (daha kuru buhar veren) cap ile 3*0,8lik pin benim için biçilmiş kaftan. Yaklaşık 1,4mmlik pine denk gelse de tek hava girişi aromada ciddi azaltma yapıyor ve vurumu arttırıyor. Vurumdan rahatsız olanlar da genelde 1,2mmlik pini kullanıyordu :)
Biz tecrübe derken Rubik Rubik derken kimler nerelerdeydi acaba daldan dala geçip en sonunda yamacimiza gelenlere selam olsun ????

Şöyle bir ürün var mıdır an itibariyle:
- sıvı haznesi Ultem veya PCTG
- RBA
- ortalama 1.0mm AFC sıkılığına sahip olan

- RBA
Hemen hemen bir çok RBA'da 0,8 den başlayarak pin opsiyonları mevcut. Rubik, Skynet, Mobb bu konuda baya bir opsiyon sunuyor.
Tank materyalleri konusunda seçici olmadığım için yanıt vermeyeyim. @ehy o konuda daha araştırmacı

• Beğendim
Tepkiler: ehy
Hemen hemen bir çok RBA'da 0,8 den başlayarak pin opsiyonları mevcut. Rubik, Skynet, Mobb bu konuda baya bir opsiyon sunuyor.
Tank materyalleri konusunda seçici olmadığım için yanıt vermeyeyim. @ehy o konuda daha araştırmacı
Tank konusunda seçenek çok fazla boro tanklarda.
Kendi kullandıklarımdan örnek;
Prc ultem
Prc peek
Prc mor pei
Monarchy ultem
Monarchy peek
Teknik anlamda ısıya en dayanıklı materyal peek malzemedir. Renk olarak piyasada siyah ve naturel bej rengi mevcut. Pc içerikli tanklar hiç ilgimi çekmedi, ama bildiğim kadarı ile limelight boro tank haznesi pctg’dir.

Tank konusunda seçenek çok fazla boro tanklarda.
Kendi kullandıklarımdan örnek;
Prc ultem
Prc peek
Prc mor pei
Monarchy ultem
Monarchy peek
Teknik anlamda ısıya en dayanıklı materyal peek malzemedir. Renk olarak piyasada siyah ve naturel bej rengi mevcut. Pc içerikli tanklar hiç ilgimi çekmedi, ama bildiğim kadarı ile limelight boro tank haznesi pctg’dir.
Ürün nedir adres rica etsem şu üçünü karşılayacak:
- RBA

bunlar hep FeV'den :)

Nereden başlasam derken ayıp olayacaksa şöyle diyeyim:

AIO'larda RBA ve tanklar ayrı alınan parçalar.

Bu RBA

1685976742952.png

Bu tankın içine konuluyor.

1685976712172.png

Ve her ikisi de ayrı satılıyor. Biri 120 EUR diğeri 55 EUR

Bunlar Eyup'un önerdiği RBA çeşitleri
Monarchy mv rba
Dope rba
Mummy rba
Skynet rba
Unkwn rba
Rubik