ehy
Community
Exocet v2 ve 415 rba vurum konusunda başarılı diyorlar, bir takip et yinede. Birde elinde ki rba’lar ile ilgili özet bilgi paylaşırsan çoğ güzel olur
Exocet v2 ve 415 rba vurum konusunda başarılı diyorlar, bir takip et yinede. Birde elinde ki rba’lar ile ilgili özet bilgi paylaşırsan çoğ güzel olur
exocet v2 aklımda. yolda olan psyc rba var bir de kuzenden çökeceğim dope rba var. mobb2, bishop gibi denemeyi planladığım rbalar da varExocet v2 ve 415 rba vurum konusunda başarılı diyorlar, bir takip et yinede. Birde elinde ki rba’lar ile ilgili özet bilgi paylaşırsan çoğ güzel olur ☺
Hayırlı olsun ????
Değerli hocam, böyle ürünlere nasıl erişiyorsunuz. Çok özeniyorum ama ulaşamıyorum malesefEkli dosyayı görüntüle 62560
paket karşılaştırma amaçlı baştan söyleyeyim ????
Telegramdan hocamDeğerli hocam, böyle ürünlere nasıl erişiyorsunuz. Çok özeniyorum ama ulaşamıyorum malesef
Hocam herkesten telegram duyuyorum, ESF'den başka bir yere güvenemiyorum ama bu satıcıya güvendim bütçem dahilinde derhal iletişime geçeceğim. TeşekkürlerTelegramdan hocam
@GaziHazar sağolsun ☺
Ben ne yaptim ki ????Telegramdan hocam
@GaziHazar sağolsun ☺
Güvenli limanlara yönlendirdin.Ben ne yaptim ki ????
Bunun yorumunu bekliyorum işte
Mobb2 icin de yorumlarını bekliyoruz kuzen. Ayrica o shrink hiç olmamış bu yakışıklı cihaza. ????Önden bir küçük girizgah yapabilirim sanırım
Denediğim üçüncü RBA. İlki klon PSYC ikincisi de klon DOPE.
Bishop sessis diyebilirim tank altındaki boşluklu alan hava akışını sağlıyor.
İçinden çıkan pinler:
Çift 1,2
Çift 1,6
Çift 2,0
Tek kör
İlk çift 1,6 ile denedim havadar geldi. Tek 1,6 tek kör ile vurum arttı aroma düştü. Çift 1,2 benim için gayet ideal oldu. Hafif gribal durum da var. Gerçi bu durumlar sanırım Bishop RTA'da da aynıdır.
Aromayı en güzel aldığım RBA oldu şimdilik. Dope'un hava pimini bir veya iki genişiyle değiştirip yeniden deneyeceğim. Ancak daha ilk kurulumda bu haldeyse aroma oturduktan sonra güzel olacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 62596
Gorukmuyo ki mobb2 de gecmedi daha elimeMobb2 icin de yorumlarını bekliyoruz kuzen. Ayrica o shrink hiç olmamış bu yakışıklı cihaza. ????
Gözüm yolda bekliyorum belki ikimize de aynı zamanda gelecektir ????Gorukmuyo ki mobb2 de gecmedi daha elime
Gerek te yokmuş hani ????Dikine aio olmuş
Ekli dosyayı görüntüle 62810