• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara 3000-4000tl DL içim Cihaz önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rei8080
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rei8080

Yeni Üye
Aktif olarak Caliburn G4 kullanıyorum alalı 4 gün oldu daha iyi bir cihaza geçmek istiyorum günde 3 veya 4 kez şarj ediyorum. Ato dahil 3k-4k bandında mod+ato önerilerine açığım.

Oyla 0
kit olarak armour ultra olabilir; 4.400tl ama dahili pilli
argus gt 2 kit gördüm 4.000tl ama pil alman lazım
Hocam armour ultra benimde aklıma çok yatıyor ama günlük kullanım için büyük bir cihaz cepte taşıması vs. kolay olsun diye aklımda luxe xr max 2 ve drag x2 var. ne kadar çok dl cihaz istesemde günlük kullanımda kolay olması gerekiyor. hangisini önerirsin

Hocam armour ultra benimde aklıma çok yatıyor ama günlük kullanım için büyük bir cihaz cepte taşıması vs. kolay olsun diye aklımda luxe xr max 2 ve drag x2 var. ne kadar çok dl cihaz istesemde günlük kullanımda kolay olması gerekiyor. hangisini önerirsin
xr max 2 bence hocam, ben xr max seviyorum şahsen

Hocam duman konusunda argus pro 2 daha iyi diye biliyor. aroma konusundada xr max 2 daha iyi diye biliyorum sen hangisini önerirsin.
Buhar muhar bunlar iki cihazda da aradaki fark fark edilmeyecek şekildedir ikisi de dl de yüksek wattlarda kullanılabiliyor sonuçta. Aroma konusunda kafa kafaya yarışırlar ama sağlamlık konusunda belki pnp coiller bi tık önde olabilir bence.

Geri