Hocam armour ultra benimde aklıma çok yatıyor ama günlük kullanım için büyük bir cihaz cepte taşıması vs. kolay olsun diye aklımda luxe xr max 2 ve drag x2 var. ne kadar çok dl cihaz istesemde günlük kullanımda kolay olması gerekiyor. hangisini önerirsinkit olarak armour ultra olabilir; 4.400tl ama dahili pilli
argus gt 2 kit gördüm 4.000tl ama pil alman lazım
xr max 2 bence hocam, ben xr max seviyorum şahsenHocam armour ultra benimde aklıma çok yatıyor ama günlük kullanım için büyük bir cihaz cepte taşıması vs. kolay olsun diye aklımda luxe xr max 2 ve drag x2 var. ne kadar çok dl cihaz istesemde günlük kullanımda kolay olması gerekiyor. hangisini önerirsin
hocam bu cihazda uzun kullanımda kartuş değiştirmek gerekiyor mu coil değiştirsek yeterli mixr max 2 bence hocam, ben xr max seviyorum şahsen
Argus pro 2 ya da xr max 2 arasında karar verin. İki cihazı da kullandım (birini aktif olarak kullanıyorum) ikisi de şahane.şimdi de armour gs- argus pro 2- luxe xr max 2 arasında gidip geliyorum![]()
Hocam duman konusunda argus pro 2 daha iyi diye biliyor. aroma konusundada xr max 2 daha iyi diye biliyorum sen hangisini önerirsin.Argus pro 2 ya da xr max 2 arasında karar verin. İki cihazı da kullandım (birini aktif olarak kullanıyorum) ikisi de şahane.
Buhar muhar bunlar iki cihazda da aradaki fark fark edilmeyecek şekildedir ikisi de dl de yüksek wattlarda kullanılabiliyor sonuçta. Aroma konusunda kafa kafaya yarışırlar ama sağlamlık konusunda belki pnp coiller bi tık önde olabilir bence.Hocam duman konusunda argus pro 2 daha iyi diye biliyor. aroma konusundada xr max 2 daha iyi diye biliyorum sen hangisini önerirsin.