• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara 2K Civarında Pod Mod Arıyorum

Keşke alışverişi yapmadan fikir alsaydınız. Bu işlere ilk kez giren kişilere tavsiye vermek çok zor. Çünkü kendisi bile neye ihtiyaç duyuyor bilmiyorken, yada bu konularda ki bilgisi ne bilmeden yorumlamak zor oluyor. Firmanın güvenilirliğini bilmiyorum, cihazın elinize ulaşacağını varsayarsak, yanlış bakmadıysam ürün içeriğinde gelen kartuşların Ohm değerleri DL içime daha uygun. MTL içim tercih ediyorsanız ona göre temin etmeniz gerekecektir.
Yanlış hatırlamıyorsam cihazda boş kartuş + coil olduğu gibi, kartuş ve coil bütünleşik olacak şekildede kullanım yapılabiliyordu. Detayları iyi incelemek lazım.

Burada aldığın cihazın kendimce incelemesini yapmıştım bir göz atabilirsin istersen.

Keşke alışverişi yapmadan fikir alsaydınız. Bu işlere ilk kez giren kişilere tavsiye vermek çok zor. Çünkü kendisi bile neye ihtiyaç duyuyor bilmiyorken, yada bu konularda ki bilgisi ne bilmeden yorumlamak zor oluyor. Firmanın güvenilirliğini bilmiyorum, cihazın elinize ulaşacağını varsayarsak, yanlış bakmadıysam ürün içeriğinde gelen kartuşların Ohm değerleri DL içime daha uygun. MTL içim tercih ediyorsanız ona göre temin etmeniz gerekecektir.
Yanlış hatırlamıyorsam cihazda boş kartuş + coil olduğu gibi, kartuş ve coil bütünleşik olacak şekildede kullanım yapılabiliyordu. Detayları iyi incelemek lazım.
likit öneriniz var mıdır nerden alabilirim DL içim yapacağım.

Burada aldığın cihazın kendimce incelemesini yapmıştım bir göz atabilirsin istersen.
teşekkür cihaz nerden almıştınız acaba?

Likit Merkezi, Manhattan Likit, Oops Likit bir göz gezdirin. Uygun fiyatı ile Likit merkezi ile başlamak mantıklı olabilir. Duruma göre neyi seviyorsunuz neyi sevmiyorsunuz belirledikten sonra farklı denemelerde yapabilirsiniz. Likit işi de kişisel tercih olunca yine tavsiye zor oluyor.
DL içimde Salt likit ile ilgili fikir ayrılıkları vardır, her yerde ve her zaman söylediğim gibi DL içimde Salt dan uzak durun, benim kişisel görüşümdür bu.

likit öneriniz var mı acaba?
ilk defa içeceksen ve sigarayı tamamen bırakacaksan salt likit almanı tavsiye ederim 24mglık olanıyla başlayabilirsin. Sonrasında nic miktarını düşürerek devam edip normal likite geçebilirsin. Likit merkezinde güzel likitler var ağız tadına göre hoşlanacağın bişeyler illa ki bulursun, meyveli likitleri öneririm en başta ha bir de zıkkımı kesin dene. hatta sen direkt zıkkım salt likitle başla miss gibi likit gün boyu idare eder seni. yalnız makinanın kutusundan sanıyorum 0.4 ve 0.6 ohmluk coiller çıkıyor. 0.6 ile başla sonra yükseltirsin zaten salt likitleri düşük ohmlarla içme yüksek yani 0.8 ya da 1.2 daha ideal olur. coil almak durumunda kalırsın belki ama uzun vadede daha sağlıklı olur senin için.

ilk defa içeceksen ve sigarayı tamamen bırakacaksan salt likit almanı tavsiye ederim 24mglık olanıyla başlayabilirsin. Sonrasında nic miktarını düşürerek devam edip normal likite geçebilirsin. Likit merkezinde güzel likitler var ağız tadına göre hoşlanacağın bişeyler illa ki bulursun, meyveli likitleri öneririm en başta ha bir de zıkkımı kesin dene. hatta sen direkt zıkkım salt likitle başla miss gibi likit gün boyu idare eder seni. yalnız makinanın kutusundan sanıyorum 0.4 ve 0.6 ohmluk coiller çıkıyor. 0.6 ile başla sonra yükseltirsin zaten salt likitleri düşük ohmlarla içme yüksek yani 0.8 ya da 1.2 daha ideal olur. coil almak durumunda kalırsın belki ama uzun vadede daha sağlıklı olur senin için.
Sigara kullanan biri değilim bu yüzden normal likit aldım oopslikitden HEISENBERG, AQUA BERRY BLAST, AFRODİT ve BLUE RASP aldım 3mg 30 ml olarak.

Sigara kullanmıyorsanız aslında bu size tavsiye edilecek birşey olmaktan çıkıyor. Hiç bulaşmasaydınız daha iyi olurdu. Biz sigara bırakmak için bulaştık bu işlere, temiz ciğerlere yazık etmenizin mantıklı bir yanı yok, yol yakınken dönün derim bu yoldan

Bu konuda kesinlikle @Zgrrs a katılıyorum. Keşke hiç bulaşmasaydın bu merete, hadi bulaştın madem içmiyorsun sigara 0 mgli likit alsaydın daha iyiydi. Bence 3 mglık likitleri forumdan satışa çıkar kendine 0 mgli likit al en azından vücuduna nic sokmamış olursun. Hatta makinayı da kullanmadan satışa çıkar forumdan, en nihayetinde hiç bulaşmamış olmanı dilerdim ben de eğer hala eline geçip de denemediysen böyle bir seçeneğin de var.

Geri