likit öneriniz var mıdır nerden alabilirim DL içim yapacağım.Keşke alışverişi yapmadan fikir alsaydınız. Bu işlere ilk kez giren kişilere tavsiye vermek çok zor. Çünkü kendisi bile neye ihtiyaç duyuyor bilmiyorken, yada bu konularda ki bilgisi ne bilmeden yorumlamak zor oluyor. Firmanın güvenilirliğini bilmiyorum, cihazın elinize ulaşacağını varsayarsak, yanlış bakmadıysam ürün içeriğinde gelen kartuşların Ohm değerleri DL içime daha uygun. MTL içim tercih ediyorsanız ona göre temin etmeniz gerekecektir.
Yanlış hatırlamıyorsam cihazda boş kartuş + coil olduğu gibi, kartuş ve coil bütünleşik olacak şekildede kullanım yapılabiliyordu. Detayları iyi incelemek lazım.
teşekkür cihaz nerden almıştınız acaba?İncelemeler Konu 'Vaporesso Luxe XR Max Podmod'
![]()
Luxe xr max, luxe serisinin ilk ve tek maximum kapasiteli pod cihazı.
80 watt buhar gücü ve 5ml (diyor ama bence en fazla 4 ml) tanka sahip 2800 mah pilli pod cihaz.
Biraz enli biraz bodur bir cihaz, yan cepte kolay taşınır ama gömlek cebinde pod yapar
Düğmeye basmalı şekilde çalışıyor malesef ki auto-draw seçeneği mevcut değil bu cihazda.
DTL, RTL ve MTL şekilde kullanabileceğiniz 3 tip kartuşu mevcut. 0,2 ohmdan 1.2 ohma kadar seçeneğiniz var ağız tadınıza göre, ben daha çok mtl şeklinde kullanmak için...
- marman
- Cevaplar: 0
- Forum: Vape | E-Sigara İnceleme Yorum
Burada aldığın cihazın kendimce incelemesini yapmıştım bir göz atabilirsin istersen.
ben cihazı çok da tavsiye edemeyeceğim bir yerden almıştım yani orjinal mi değil mi emin olunamayan bir yerden ama şansıma iyi çıktı makinateşekkür cihaz nerden almıştınız acaba?
likit öneriniz var mı acaba?ben cihazı çok da tavsiye edemeyeceğim bir yerden almıştım yani orjinal mi değil mi emin olunamayan bir yerden ama şansıma iyi çıktı makina![]()
ilk defa içeceksen ve sigarayı tamamen bırakacaksan salt likit almanı tavsiye ederim 24mglık olanıyla başlayabilirsin. Sonrasında nic miktarını düşürerek devam edip normal likite geçebilirsin. Likit merkezinde güzel likitler var ağız tadına göre hoşlanacağın bişeyler illa ki bulursun, meyveli likitleri öneririm en başta ha bir de zıkkımı kesin dene. hatta sen direkt zıkkım salt likitle başla miss gibi likit gün boyu idare eder seni. yalnız makinanın kutusundan sanıyorum 0.4 ve 0.6 ohmluk coiller çıkıyor. 0.6 ile başla sonra yükseltirsin zaten salt likitleri düşük ohmlarla içme yüksek yani 0.8 ya da 1.2 daha ideal olur. coil almak durumunda kalırsın belki ama uzun vadede daha sağlıklı olur senin için.likit öneriniz var mı acaba?
Sigara kullanan biri değilim bu yüzden normal likit aldım oopslikitden HEISENBERG, AQUA BERRY BLAST, AFRODİT ve BLUE RASP aldım 3mg 30 ml olarak.ilk defa içeceksen ve sigarayı tamamen bırakacaksan salt likit almanı tavsiye ederim 24mglık olanıyla başlayabilirsin. Sonrasında nic miktarını düşürerek devam edip normal likite geçebilirsin. Likit merkezinde güzel likitler var ağız tadına göre hoşlanacağın bişeyler illa ki bulursun, meyveli likitleri öneririm en başta ha bir de zıkkımı kesin dene. hatta sen direkt zıkkım salt likitle başla miss gibi likit gün boyu idare eder seni. yalnız makinanın kutusundan sanıyorum 0.4 ve 0.6 ohmluk coiller çıkıyor. 0.6 ile başla sonra yükseltirsin zaten salt likitleri düşük ohmlarla içme yüksek yani 0.8 ya da 1.2 daha ideal olur. coil almak durumunda kalırsın belki ama uzun vadede daha sağlıklı olur senin için.