@B.Kadem hocam değerli yorumlarınız için öncelikle teşekkür ederim. 3 adet farklı mglerde farklı aromalarda aldığım likitler elime ulaştı. Cihaz ise kargoda aktarma halen beklettiği için şuan elime ulaşmadı. Yakın zaman cihazda gelince içinden çıkan coillerle kullanıma başlıyacağım ve cihaz gelir gelmez Wotofo SMRT siparişi verip gelince sarım yaparak uzun vadede tasarruflu şekilde kullanım yapmayı planlıyorum. Cahilliğimi bağışlayın ama şunları merak ettim;
1)En son ki cümlenizde DL'de şu mgler MTL'de şu mgler tarzında bir ifadeniz var. Ben gelen kartusun MTL mi DL mi olduğunu nerden anlıyacağım belki üstünde yazıyordur ama bilgim olmadığından soruyorum.
2) '' Kabaca elinizdeki coil 15 ve altı watt ile çalışıyor ise 12 mg ve üstü nikotin,
15-25 arası watt ile 9 mg nikotin,
25-40 arası watt ile 6 mg nikotin,
+40 watt ile 3 mg nikotin tüketimi idealdir. ''
Buradaki ifadenize uyarak içim yapacağım ama coillerin üstünde sanırım bi watt değerleri var. Misal verelim siz 9mg 15-25 watt dediniz lakin benim coilimde uygun aralık 25-35 olsun diyelim varsa böyle bir durum ne yapmak gerekir? ( Böyle bir durum saçma da olabilir ama bilmediğimden soruyorum.)
3) Bir başka konu likiti gelir gelmez içine direk aktartıktan sonra yarım saat beklenmesi gerektiğini biliyorum. Peki bu beklenmede cihazı açık bırakmak gerekir mi? ve likiti koyduktan sonra beklenen bu yarım saat için kartus cihaza takılı mı beklemesi gerekir nedir bu durumlar?
4)Ayrıca ilk kullanım olarak 6-9-12 mg lerden hangisi ile başlamalıyım? Şunu belirtmeliyim ki sigarayı bırakmak için kullanıcağım ve günde ortalama 2 paket sigara içen birisiyim. Ben biraz merakımdan dolayı 2 kartusa da 2 farklı aromayı koymak istiyorum. Mesela içinden çıkan RPM ve RPM2 coillere hangisine kaç mg likit koymalıyım?
NOT: Cihaz Nord 4 olduğundan dolayı lütfen bu cihaz üstünden yorum yaparsanız sevinirim.
LİKİTLER :
https://hizliresim.com/24d5dye
LİKİT ALIM YERİ :
OOPS Likit