Tedarikçi İlanı ♨️Güncel Ürün Listesi♨️

Teşekkürler. Bir arkadaş dual coil sanıp blaze solo almış, sana uygun fiyata vereyim dedi. Ona bi bakacağım. 1-2 güne durum belli olur. Eğer olmazsa 24th yi alırım 🤟
Tabi dilediğiniz zaman yazabilirsiniz.
Okuduklarımdan anladığım kadarıyla blaze solo da üzecek bir cihaz değil sanırım. Hiç bilmediğim bir cihaz, şansıma alacağım nasip olursa bakalım...
çok hakim değilim ancak blaze serisine iyi diyorlar. Lakin blaze max en başarılı model olmasına rağmen hiç normal sayılmayacak derecede likit tüketimi yapıyormuş. Buda aslında 10 ml likiti atomizerden atomizere, aynı watt aynı tel aynı pamukla farklı puff sayılarında tüketebileceğiniz anlamına geliyor.
Örneğin dead Rabbit v3 24th de beni günlük 10 ml çok rahat keserken. L200 kitin içinden çıkan coilli Z Tank ile 10 ml 2-3 saatte bitiyor.
Tekrar teşekkürler ilginize 🙏🙏
rica ederim hayırlı günler diliyorum.

Tabi dilediğiniz zaman yazabilirsiniz.

çok hakim değilim ancak blaze serisine iyi diyorlar. Lakin blaze max en başarılı model olmasına rağmen hiç normal sayılmayacak derecede likit tüketimi yapıyormuş. Buda aslında 10 ml likiti atomizerden atomizere, aynı watt aynı tel aynı pamukla farklı puff sayılarında tüketebileceğiniz anlamına geliyor.
Örneğin dead Rabbit v3 24th de beni günlük 10 ml çok rahat keserken. L200 kitin içinden çıkan coilli Z Tank ile 10 ml 2-3 saatte bitiyor.
Çok teşekkür ediyorum. Biraz inceledim deck yapısı gayet güzel göründü blaze solonun.
Bi deneyelim bakalım. Çok fazla ato var sayılmaz elimde. Hazır coil olarak Melo ve tfv8. Mtl olarak penodat V2. RTA olarak da ammit. Blaze eklenecek muhtemelen şimdi...
Bir kaç ay sonra da fat rabbit ekleriz belki koleksiyona...
Bilgiler için çok teşekkürler, likit tüketimini takip edeceğim...
Görüşmek üzere... 🙏🙏

Geri