SenseiVape
Commercial
Merhaba değerli SBTV üyeleri, yaklaşık 1 Yıl sonra yeniden aranızdayım, ve aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum. 
İlanımızı bugün itibari ile foruma girdik, fiyatlarımızı güncelledik, en kısa sürede eski tempomuzda ilanımızı genişleteceğiz ve sizlere, dilediğiniz ürünleri keyifle buharlamanız için uygun fiyatlar sunmaya devam edeceğiz.
Kampanyalar için beklemde kalın, yakın zamanda sizleri geri dönüşünüze özel harika kampanyalarımız ile buluşturacağız.
Desteklerinizi mutlaka bekliyorum.
Tedarikçi değerlendirme konuma göz atmayı unutmayın, duyuru ve kampanyaları o konu altından sizlere iletmeye devam edeceğim.
Sağlıcakla kalın.
Keyifli buharlar
SBTV COMMERCİAL ÜYESİ
SenseiVape
İlanımızı bugün itibari ile foruma girdik, fiyatlarımızı güncelledik, en kısa sürede eski tempomuzda ilanımızı genişleteceğiz ve sizlere, dilediğiniz ürünleri keyifle buharlamanız için uygun fiyatlar sunmaya devam edeceğiz.
Kampanyalar için beklemde kalın, yakın zamanda sizleri geri dönüşünüze özel harika kampanyalarımız ile buluşturacağız.
Desteklerinizi mutlaka bekliyorum.
Tedarikçi değerlendirme konuma göz atmayı unutmayın, duyuru ve kampanyaları o konu altından sizlere iletmeye devam edeceğim.
Değerlendirme Konu 'Sensei Vape Değerlendirme, Soru-Cevap'
Merhabalar, bu konu altından benimle yapmış olduğunuz alış-verişleri payaşabilirsiniz. Şikayet ve Önerilerinizi , bu konu altından bana iletebilirsiniz. Duyuru ve kampanyaları ise bu konu altından sizlere ileteceğim.
Güncel ilanım:
Keyifli Buharlar
Güncel ilanım:
Keyifli Buharlar
- SenseiVape
- Cevaplar: 135
- Forum: Tedarikçi Değerlendir
Sağlıcakla kalın.
Keyifli buharlar
SBTV COMMERCİAL ÜYESİ
SenseiVape