20-25 watt ile birer saniye bas çek yaparak teller tamamen kızarana kadar bas çek. İllaki olacaktır.Eski taktığım tel ile tekrar sardım, tel videolarda izlediğim gibi yanmıyor . Hala duzgun verim alamadım .Sanırım yeni tel ile tekrar deneyeceğim .
Nerde hata yapmış olabilirim yanlardan kızarmaya başlıyor ve diptende kızarıyor.20-25 watt ile birer saniye bas çek yaparak teller tamamen kızarana kadar bas çek. İllaki olacaktır.
Seramik cimbizla oralara dokunun. Yoksa da metal cimbizla yapin. Hotspot denen sey o. Ve sanirim icten disa kizarmiyor cimbizin tersiyle distab ice iki taraftan da surtunAlttan kızarma olayını çözdüm vidasi gevşek kalmış . Resimde görüldüğü gibi çizgi oluşuyor onu da seramik ile mi halletmem gerekiyor
Seramik cımbız siparişi verdim artık onla yapacağım. Dıştan içe sürtme yapınca ortadan kızarma yapacakmı?Seramik cimbizla oralara dokunun. Yoksa da metal cimbizla yapin. Hotspot denen sey o. Ve sanirim icten disa kizarmiyor cimbizin tersiyle distab ice iki taraftan da surtun
Seramik cımbız siparişi verdim artık onla yapacağım. Dıştan içe sürtme yapınca ortadan kızarma yapacakmı?
Telden tele değişir ama 0.45 normal duruyor. 40 watt baya sıcak olur gibi içimi nasıl?Tek tel sarım 0.45 ohm normalmidir daha düşük olmasi gerekmiyormuydu ? Pamuğu biraz sıkı sarmış olabilirim o yüzden olurmu .?
Hala iyi verim alamıyorum şu an 0.60 gösteriyor tadıda pek hoşuma gitmedi . Elimde orjinal coil de var ikisindede deniyorum orjinal olanda gayet güzel aroma veriyor ama kendim sardığımda tam öyle değil .Telden tele değişir ama 0.45 normal duruyor. 40 watt baya sıcak olur gibi içimi nasıl?
Hayır hazır tel . Pamuğu değiştirdim az önce birazdaha ince yapmaya çalıştım. Yine birsey farketmedi .herkestemi böyle yoksa sadece bendemi anlamadım .Kendi sardığım derken kastettiğini anlamadım. Tel alıp kendin mi sarım yaptın?