hocam insan üretti bunları, belki bi bulaşma olmuşturZeus x aldım yeni , içinden çıkan pamukla sardım . İlk defa sarım yapmıştım neyi yanlış yaptım bilmiyorum ama likitin tadı acı geliyor . Normal coille de denedim bi problem yok.
Onlar nedir bilmiyorumDryburn yapıp seramikle düzenleme yaptınız mı?
Onlar nedir bilmiyorum
Onlar nedir bilmiyorum
Ek olarak seramik cımbız yoksa seramik kasenin altı ile falan da yapabilirsin.Ekli dosyayı görüntüle 64782
sol altda görünen olay kızdırıyorsun teli . normail ortadan başlıyarak yanlara doğru kızarır eğer eşit kızarma olmuyorsa . hafifden telin üzerine seramik cınbızla sürtüyorsun . kızdır seramiği sürtdür birkaç kere yapınca düzelir ateşleme.
3 mgKullandığınız likitin niktoin değeri nedir?
Teşekkürler, deneyeceğim.pamukları çıkarın, decki, telleri iyice yıkayıp kuruladıktan sonra, 25 watt kullanarak 1-2 saniye basın birkaç kere dryburn yapın. sonra tekrar pamuklayıp deneyin. acı tat gelmemesi lazım.
Seramik cımbız şartmı sürekli masraf yapmaktan artık bıktımEk olarak seramik cımbız yoksa seramik kasenin altı ile falan da yapabilirsin.
Bende seramik cımbız var ama daha yakınımda olursa bazen seramik kase ile sürtüyorum. Cımbız acil ihtiyaç olmayabilir. Bu arada acı tat sorununu çözdünüz mü?Seramik cımbız şartmı sürekli masraf yapmaktan artık bıktım
Eski taktığım tel ile tekrar sardım, tel videolarda izlediğim gibi yanmıyor . Hala duzgun verim alamadım .Sanırım yeni tel ile tekrar deneyeceğim .Bende seramik cımbız var ama daha yakınımda olursa bazen seramik kase ile sürtüyorum. Cımbız acil ihtiyaç olmayabilir. Bu arada acı tat sorununu çözdünüz mü?