GURCANN
Community
bir şey yazıp beklmene gerek ihtiyac halinde zaten alıyorlar
Ama kışın biraz karasal iklimden dolayı sıkıntılı 3-4 aylığına gireceksen gir değişiklik olur
Cihazı hat sahibinden başkası kullanamayacak yeni gelen kanunlaBir de yine haberlerde okudum, banka kredisiyle alınıp, nakite çevirmek için bozdurulan telefonlar artık taksitleri bitmeden satışı gerçekleşmeyecekmiş, ulaştırma bakanının ifadesiymiş. Satan adam zevkinden alıp satmıyor o telefonu, çaresizlikten yapıyor insanlar..
Evet aynen öyle, satacaksa da taksitleri bittikten sonra satabilecekmiş. Artık öle taksitle alayım kutuyu açmadan gideyim bozdurayım mantığını ortadan kaldırmışlar..Cihazı hat sahibinden başkası kullanamayacak yeni gelen kanunla
20 sayfa okudum 1 haftalık küfür kotamı doldurdum hafta sonuna bırakmam lazım biraz
düzen değişsede değişmeyen tek şey var. anladınız siz onu bütün geliri vatandaşın elindekini almak olan bir ülkedeyiz. en ufak bi ekonomik krizde "gel bakalım memet efendi" modeli bizdeki, sonumuz hayrolsun
Harfi harfine katılıyorum hocam. Ama daha iyi durumları hakedecek bir toplum olur muyuz derseniz; biraz zor görünüyor. Bir atasözüne atıfta bulunaraktan , yılanlar tarafından hep aynı yerden defalarca sokuluyoruz.Sanırım alışkanlık olmuş...Kaynak neredeymiş?
İşte kaynak.
Başta ebemiz olmak üzere, tüm sülalemiz kaynağı oluşturuyor.
Neyse.
Hak ettiğimiz gibi yönetildiğimiz güzel ülkemi seviyorum.
Daha iyi durumları hak ettiğimizde, daha iyi olacağız...
Onun da önüne geçtiler komple kapatıyorlar. Nasıl olacaksa?İmei kopyalarız hacı ???? imei change in
Onun da önüne geçtiler komple kapatıyorlar. Nasıl olacaksa?