@Koba üstat,
buradaki sıralama yine konu açılışına göre sanırım. cevaplara göre olsa daha iyi olmaz mı?
Ekli dosyayı görüntüle 64204
anladım ben yanlış yorumlamışım o bölümüDeğişecek o bölüm, eklenti bekliyoruz, ancak konu açılış sırasına göre olmazsa, yeni konular kaybolur, mesajlar bölümü zaten sadece cevaplara göre filtreleme yapıyor
bu mesajı görmemişim hani ne zaman? ilk sıraya yazılabilirimGönüllü grubu açıyoruz zaten. Orada tartışırız bu konuyu
Klona karşıyım ben ………..yuhh gerek yok ben mesaja şeederim, bırakırım imociyi. o paraya 2 tane sxk by ka v10 alırız çıkınca
bu mecrada konuşulan bu mecrada , başka mecrada konuşulan o mecrada geçerliKlona karşıyım ben ………..
sanırım seni moderasyona alacağız, teşekkürler takip ve ilgin içinBen neler yeni bölümünde bekletiyorum ekranı arada sayfa yenileyince yeni birşey var mı görüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 64206
Merhaba... Aynı isimle ve mail ile hesabım vardı ama giriş yapmak istediğimde bu mail ile kullanıcı bulunamadı diyordu. Kısacası benim hesap uçmuş. Aynı mail ve isimle tekrar üyelik oluşturdum. Herkese selamlar...
Hahahahahaslm millet
2024 yılınında herkese sağlık (para) mutluluk (para) huzur (para) getirmesi dileğiyle
Kullanıcı geri bildirimi diyoda o nedir ne değildir anlamadım vallabakmam lazım,
Kullanıcı geri bildirimi diyoda o nedir ne değildir anlamadım valla