• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Yılanss ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CmZ

Community
Selamlar Sbtv ailes
Öncelikle her türlü makara ,kikiri ,zehir ????, aklınıza gelecek hertürlü muhabbet serbest
Konuyu açma sebeplerimden biri ???? ikincisi merak.
İşin aslı zehre ihtiyacım var ????????
Benim gibi zehirlenmek isteyenleri bir araya toplamak istedim desem yanlış olmaz????????
Var mı ben Kutup ayısı ile tanışmak istiyorum diyeen. ????????
Gelelim malum zehirlere :)
Damardan zehir istiyorumm şimdiiii ????????????
TRY 203.79 51% İndirim | Yftk SQuape bir katlı RTA 4ml kapasiteli 316 paslanmaz çelik 24mm çap hava akımı Rebuildable rta vs flaş e-buhar V4.5S + rta
☠️ ☠️ ☠️ ☠️
Bu ürün ae veya ft gelirse niyetim var aslında ikisinede niyetim var.

Oyla 0
dur dur son projemi söyleyeyim. atölye yapacağım odanın iki parçalı camının bir kanadını iptal edip oraya pimapen kapı takacağım ????
benim ustadan fiyat aldım, baya yüksek bi meblağ tuttu sıfırı. abi senin elinden geliyor. kayabaşındaki çıkmacılardan al kendin tak dedi. kafamada yattı. nisanda bir de o işe girişicem. ???? bugün dönüşte uğradım 2500 olan kapının çıkması 500 tele ????
Kabaca 500 de sarf malzeme desen, toplam 1000 gayet iyi :)
Hanıma diyorum yeter artık bişey yapmayacam, parasını verip alalım diyorum. Karşıma geçip gülüyor :)

yapistirdim 2 gun once ????????
@murcix aşağıya Isao Vaper'dan bir alıntı bırakıyorum :)
????
"
Hello ????
It seems that the tank for BISHOP RTA can be diverted to Kuma RTA this morning!
I verified the tweet.
The glass tank can be used as it is.
The Ultem tank can be used as it is, but the O-ring part was a little stiff, I wonder if it will be perfect if I spread it a little while polishing or change the O-ring
"

çok kabalar bana göre ikisi de

hele o hyperion aegis solo şekilsizliğinde. lostvape e hiç yakışmayan bir mod:)

Ben buyuk seviimm dicem sonra biri gelip kendine gol atiyon dicem, farkli yerlere goturecek :D

Bu yuzden; DNA 100c yi her yola gelir, dayanikli bir mod nedeniyle isteruk, disarda filan rahatliikla kullanirim.

Yihi ile tamamen duygusal bagimin olmasi nedeniyle dusunuyorum, kendime ihanet etmis gibi hissedebilirim :D

Converter ise tamamen ???? cok iyi zehir aldim :D

Buyukluk bana sorun yapmiyor, cok disarda degilim zaten. Fabrikada gezente bir tipim. Odada bile kacamak yapiyorum , patrondan kacarak :D disari cikarken pico ile takiliyorum, yetiiir :)

Geri