O olaydan sonra pil şarj ünitesi aldım onda yapiyorumCihaz ustunden sarj sorun olmadi mi? Bu olay disinda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O olaydan sonra pil şarj ünitesi aldım onda yapiyorumCihaz ustunden sarj sorun olmadi mi? Bu olay disinda
Teşekkürler, fb den iletişime geçmeyi deneyeceğim. Bir de bunların garantisi var mıydı? Sanki Türkiyede garanti işlerine bakan biri vardı diye hatırlıyorum.Fb varsa Ömer Öztekin e bir sorun parça olması lazım.
Öyle bir şey mümkün değil üstadımTeşekkürler, fb den iletişime geçmeyi deneyeceğim. Bir de bunların garantisi var mıydı? Sanki Türkiyede garanti işlerine bakan biri vardı diye hatırlıyorum.
Diğer mahallede MelihDogan ile görüşün üstad. İlanlarında garantiyle ilgili açıklama mevcut.Teşekkürler, fb den iletişime geçmeyi deneyeceğim. Bir de bunların garantisi var mıydı? Sanki Türkiyede garanti işlerine bakan biri vardı diye hatırlıyorum.
Ömer hoca sanırım, SxMini servisi diye geçen, bir görüşün yardımcı olacaktır.Teşekkürler, fb den iletişime geçmeyi deneyeceğim. Bir de bunların garantisi var mıydı? Sanki Türkiyede garanti işlerine bakan biri vardı diye hatırlıyorum.
Teşekkür ederim. İletişime geçtim, sadece kendi sattığı ürünlere karşıymış garanti olayları...Diğer mahallede MelihDogan ile görüşün üstad. İlanlarında garantiyle ilgili açıklama mevcut.
Biraz ayrıntılı yazabilir nisiniz?Ömer hoca sanırım, SxMini servisi diye geçen, bir görüşün yardımcı olacaktır.
Biraz ayrıntılı yazabilir nisiniz?
Ömer Öztekin ile iletişim kurmaya çalıştım ama geri dönüş olmadı. Sx Mini ile iletişime geçmeye çalışıcam artık.Hocam ayrıntılı derken ulaşmak istediğiniz bilgi nedir bilmiyorum. Elektronik sigara tamiri yapan benim bildiğim iki arkadaş var.
Biri Ömer ÖZTEKİN
Diğeri Hüseyin KUZEY
Sx mini orjinal sitesinde Turkey destek var. İsterseniz oradan da destek alabilirsiniz. Benim tahminim sizin işinizi Ömer hoca çözer işinden anlıyor. Tanıdığım bir kere muhatap olduğum kişiler, ulaşın mesaj ile derdinizi iletin.
Ekli dosyayı görüntüle 32722
Ekli dosyayı görüntüle 34558
Yaklaşık 1.5 yıldır çekmecede yatan g-classla bakım boyadan sonra yine birlikteyiz .
Vgod pro ve djv d7 kullandım. Ama hiçbiri sx'i tutmaz bence.Onun yerine ne kullaniyordunuz?
Hocam merhabalarmx class da ss316 teller ile ısı modunu kullanmaya hakim olan kişiler bu modun nasıl kullanıldığı hakkında biraz bilgi verse de biraz öyle deneyimlesek keşke