likitlerden sorumlu forum bakanı gibi oldum ????
teşbihte hata olmaz. hoşaftan anlamıyo @GaziHazar ???? ???????????????? şahitimde @murcixBenim likitlerimi begenmedin mi yoksa sen ????
tadı güzel de nic çok yüksek geldi bana içemedim seveceğini düşündüğüm birine hediye ettimBenim likitlerimi begenmedin mi yoksa sen ????
hoşaf değil o hoş laf ???? ayrıca likit onlar hoşaf değil ????teşbihte hata olmaz. hoşaftan anlamıyo @GaziHazar ???? ???????????????? şahitimde @murcix
anlayan anladı boşverrr ????hoşaf değil o hoş laf ???? ayrıca likit onlar hoşaf değil ????
MTL için konuşuyorum, daha önce kullanmış olduğunuz salt nikotindeki freebase nikotin seviyesi alacağınız likitteki freebase ile denk ise içilebilir tabi. Yok düşük kalıyorsa anlamı pek olmaz, Vurum alırsınız ama nik tatmin etmez. Dolayısıyla daha çok tüketmek istersiniz, POD malum düşük pil kapasiteli oluyor. POD'un asıl amacı çok düşük tüketim ve çok yüksek nik zaten.Arkadaşlar öne çıkan efkar ve oops likitleri pod cihazlarda deneyen olduysa yorum yapabilirmi, salt üretmiyorlar galiba ama 12-18 mg alsak nasıl olur merak ettim
Google e-sıgara ile ilgili cıkan sonuçların %99 u dolandırıcı geçmiş olsunİyi buhardan uzak durun likitlerinde nikotin yok ne salt likitlerinde var nede normal sattıklarinda watsap cevap vermiyorlar dolandırıcı bunlar
eklendi...Ben Vegabuhardan alıyorum.
Listede ismi yok
Manhattan likiti goremedim ekleyelim mi?Liste genişletildi, oy hakkı 2'ye çıkarıldı...
Manhattan likiti goremedim ekleyelim mi?
Hocam nasıl likitler kullandınız mı?Manhattan likiti goremedim ekleyelim mi?
Hocam nasıl likitler kullandınız mı?
Sizce efektör ve tadlandırıcı var mı3 senedir kullanirim ama tek tanklik omru vardir. Yogun aromalidir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi