• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Anket Yerli Likit'de Favoriniz Hangi Marka?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sbtvgeo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yerli Likit'de Favoriniz Hangi Marka?

• 1-Efkar

• 2-Moby Labs.

• 3-Mest

• 4-The Collection

• 5-Oops

• 6-Lotus

• 7-Vega Buhar

• 8-Sky Vape

• 9-Jvaper

• 10-Smoke Hunter

• 11-Heisenberg

• 12-İstanbul Likit

• 13-Gastly Likit

• 14-Brand No 35

• 15-Likitless

• 16-Likit Merkezi

• 17-Manhattan Likit

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Elektronik sigaraya ilk başladığım zamanlar bu kalem tipi olanlar vardı. O zaman marlboro diye bir likit alıyordum. Marka falan yok tabi sadece bir kağıda marlboro yazılmış ve üzerine bant ile yapıştırılmış sonrasında kapattı galiba adam bir daha bulamamıştım pembemsi renkte bir likitti çok severdim hep aradım hiç denk gelmedim ama.
Sonrasında mtl için tütünlülerde efkar 1 numara oldu

Elektronik sigaraya ilk başladığım zamanlar bu kalem tipi olanlar vardı. O zaman marlboro diye bir likit alıyordum. Marka falan yok tabi sadece bir kağıda marlboro yazılmış ve üzerine bant ile yapıştırılmış sonrasında kapattı galiba adam bir daha bulamamıştım pembemsi renkte bir likitti çok severdim hep aradım hiç denk gelmedim ama.
Sonrasında mtl için tütünlülerde efkar 1 numara oldu
Ankarada Amerikan pasajındaki Hacı amcada dünyadaki bütün sigara markalarının likiti vardı zaten. ????

gastly diye bir marka gordum 4 5 güne karisik bir sipariş vermeyi planlıyorum kendilerinden önerir misiniz likitleri güzel mi? her turlu yerli likit önerisine acigim :)

gastly diye bir marka gordum 4 5 güne karisik bir sipariş vermeyi planlıyorum kendilerinden önerir misiniz likitleri güzel mi? her turlu yerli likit önerisine acigim :)
Tanıyormuyum ?,Tanımıyorum.
Alırmıyım ? Almam.
Ne alırım ? forumlarımızda çoğu kullanıcının onayından geçmiş üreticileri tercih ederim.
Benim sözüme güvenilir mi ? tanımıyorsanız güvenilmez.:)

Tanıyormuyum ?,Tanımıyorum.
Alırmıyım ? Almam.
Ne alırım ? forumlarımızda çoğu kullanıcının onayından geçmiş üreticileri tercih ederim.
Benim sözüme güvenilir mi ? tanımıyorsanız güvenilmez.:)
forumdan oops likit denedim ve cok memnunum kendilerinden zaten sadece farklı seyler denemek istiyorum :) Turkish delight kullanmistim hic begenememistim hic premium likit kullanma şansım da olmadı acikcasi :D

Ah efkar ah tiryakisi için adam vurulur
idi
Artık eski efkarın yuzde 30 u bile değil diyorlar.
Ben eski tiryakinin yuzde 50 sine bile ragzıyım.Hemen evi doldururum rahvan hastası arkadasım var.
Eski rahvan olsa arabasını satıp bir daha ulasamayabılırım dıye 30-40 litre birden sipariş verebilcek potansiyelde biri.
Ama kimse bulamıyormuş o eski tatları.
Dün şansa diğer forumda efkar konusunu okudumbenle aynı seylerı soyluyorlar 1.5 sene oldu ıcmeyelı yarın eskı anılardan dolayı bır tester set soyleme niyetim var.Umarım eskisi gibi çıkar bende bi 2 lt alıp 1 sene likit derdi muhabbetını kapatmak ıstıyorum çünkü...

Bence onun açıklaması: Kimsede o eski ağız kalmadı. :p

İlk başladığım zamanlarda çılgınlar gibi içiyor ve tat alıyordum ama gel gelelim bir süre sonra aldığım zevk/tat iyice azalmaya başladı. Belki dediğiniz gibi efkâr'da değişiklik olmuştur (bunu da anca yapanlar biliyordur) ama benim için durum genel.

:))) hıcam öncelikle ben yeniyim. Efkarda pod için salt veya mtl likitler var mı(50/50)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sadece mtl hocam. Salt hiç yok.
Ah efkar ah tiryakisi için adam vurulur
idi
Artık eski efkarın yuzde 30 u bile değil diyorlar.
Ben eski tiryakinin yuzde 50 sine bile ragzıyım.Hemen evi doldururum rahvan hastası arkadasım var.
Eski rahvan olsa arabasını satıp bir daha ulasamayabılırım dıye 30-40 litre birden sipariş verebilcek potansiyelde biri.
Dün şansa diğer forumda efkar konusunu okudumbenle aynı seylerı soyluyorlar 1.5 sene oldu ıcmeyelı yarın eskı anılardan dolayı bır tester set soyleme niyetim var.Umarım eskisi gibi çıkar bende bi 2 lt alıp 1 sene likit derdi muhabbetını kapatmak ıstıyorum çünkü...
Hammadde aynı. Formül aynı. Ama başıma şöyle bir şey geldi. 3-4 ay ceryanlıya ara verdim. Tekrar başladığımda yarım litre kalan silahlının tadına inanamadım. Sıfır 1 litrelikten baktım aynı tad. 2-3 gün esigaraya devam edince aynı tad olduğunu anladım. 2013 ten beri bunu hep yaşıyoruz, ben alıştım. Sadece 2-3 gün tekrar alışma süresi var hepsi bu. Bence. ????

Diğer forumda Efkardan bahsedilmesine izin veriyorlar mı ? Ankaradan bir arkadaş buluşma görüntüsü paylaşmıştı. Fotoğrafta Efkar şişesi var diye sildiler. O çok gücüme gitmişti. Ayrılırken de en ufak bir tartışma yaşamadım üstelik.

Efkar'da çok kısa bir süre tat değişimi oldu, @Nasreddin Hoca sebebini anlatmıştı, dolum makinasıyla ilgiliydi. O bir iki aylık dönemden sonra yine normale döndü, şahsen Silahlı, Hayat ve Tiryaki aynı tatta bana göre halen. Özellikle bu üçünü çok severek içtiğim için örnek verdim. Ama ben 2018'den beri içiyorum, öncesinde bir farklılık varsa ayırt edemem muhtemelen.

Sadece mtl hocam. Salt hiç yok.

Hammadde aynı. Formül aynı. Ama başıma şöyle bir şey geldi. 3-4 ay ceryanlıya ara verdim. Tekrar başladığımda yarım litre kalan silahlının tadına inanamadım. Sıfır 1 litrelikten baktım aynı tad. 2-3 gün esigaraya devam edince aynı tad olduğunu anladım. 2013 ten beri bunu hep yaşıyoruz, ben alıştım. Sadece 2-3 gün tekrar alışma süresi var hepsi bu. Bence. ????

Diğer forumda Efkardan bahsedilmesine izin veriyorlar mı ? Ankaradan bir arkadaş buluşma görüntüsü paylaşmıştı. Fotoğrafta Efkar şişesi var diye sildiler. O çok gücüme gitmişti. Ayrılırken de en ufak bir tartışma yaşamadım üstelik.
Mtl de önereceğiniz likitler gibi bir konuda yazan yazıyor bende dahil tabi :)
Belki sonra farkederler belki silerlerama zannetmiyorum sildiklerini çünkü eski zamanlardan beri efkar diye arama yaptıkça çıkıyor bişiler satışı yasaktır,konuşmasını engelleyemezler :)
Hocam bilmiyorum vallaha bakın yüzde 50sine bile rağzıyım diyorum.
O Rahvan delisi arkadaşımda yakın zamanda denemiş 1 gün dayanamadım dedi eski rahvan ile uzaktan yakından alakası yok dedi.
Ki öyle çok likit içen biri değil 2 sene aralıksız sadece rahvan içip hep aynı tadı alan biri.
O olaylardan sonrada 1.5 senedir hep aynı formulle su an kendi yaptığı likiti içiyor.
Yani bir likiti içince ağzı o likite alışıp yav buda bozdu diyecek biri değil.
Keşke gene eski rahvana kavuşsam bugün tekrar başlarım evyapı bırakırım diyen biri ama yorumlar bu şekilde bende dediğim gibi 2 sene sonra denemeyapıcam testerla.Yıllar boyu aynı tatlar tutturulup şimdi aynı formulle aynı tadın yakınından nasıl gecılmıyor ılgınc hocam dogrusu bilemedim ne desem.

Efkar'da çok kısa bir süre tat değişimi oldu, @Nasreddin Hoca sebebini anlatmıştı, dolum makinasıyla ilgiliydi. O bir iki aylık dönemden sonra yine normale döndü, şahsen Silahlı, Hayat ve Tiryaki aynı tatta bana göre halen. Özellikle bu üçünü çok severek içtiğim için örnek verdim. Ama ben 2018'den beri içiyorum, öncesinde bir farklılık varsa ayırt edemem muhtemelen.
@serbest hocam birde çevik kuvveti denemenizi tavsiye ederim eminim çok hoşunuza gidecek

Seçeneklerde işaretledğim Efkar olsa da , farklı güzel bir likitini yıllar önce çekilişle mest likitten hediye almıştım
Father milk v2 aromalı çok dehşetül vahşet bir likitti
Bu çoğrafya da en iyi likit , saf nbase olmaya başladı
kur oluyor 214902387509 , sonra az düşüyor 12131231, sonra artıyor 343534645645
arada düşse de biz bunları 445746746756786576 ile fiyatlanmış alıyoruz
ben ne anladım 3den 2ye düşüp tekrar 3e çıkınca bize 4den satılmasına
nbase iyidir, bu çoğrafyada fazla lüks evladımın rıskını azaltır.
Tabi imkan varsa arzular şelale 5467456456747858ı alabilirsin.
Tepkim fiyatlara

Bana sigarayı bıraktıran likit Efkar dı , özellikle Silahlı Kuvvetler likiti favorimdir. Bu likit sayesinde 2 sene ateşli içmemiştim. Tiryaki ve Rahvanıda seviyorum. Malesef sonradan ateşliye geri döndüğüm için esigarayı bırakmıştım , şimdi 2 hatadır tekrar esigaraya dönüş yaptım ateşli ağzıma sürmedim :) eskiden kalma Silahlı Kuvvetler ve Rahvan likitlerim vardı onları kullanıyorum. Ben sert tütün tadı veren likit seviyorum , şimdi baktım Çevik Kuvvet diye bir likit çıkmış , ben aldığım zaman yoktu galiba bu likit , yüksek sertlikte olduğu belirtiliyor tam benlik :) yakın zamanda sipariş geçeceğim inşallah hocamızdan :)
Çevik kuvveti denediniz mi bilmiyorum ama kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. Bence silahlı kuvvetlerden daha güzel olmuş

Hala efkar içiyorum ben. Ama o eski rahvan yok @Nasreddin Hoca m. Hala en çok tükettiğim likitler tiryaki ve rahvan olsa da rahvanın eski tadını çok özlüyorum. Eskiden kremamsı tat almazdım rahvandan ama şimdi nbase ile seyreltmezsem krema tadından içemiyorum maalesef. Saygılar sevgiler..

Geri